tisdag 7 april 2009

Dagens koppepojk

Det är en rätt så dålig liten kille här hemma idag...

Han har ju koppor precis överallt. Jag hade hört att vattkoppor blir värre om man blir smittad i hemmet eftersom man blir utsatt under så lång tid. Det stämmer här hemma i varje fall.

Nåt att tänka på om ni skulle veta att ett barn är smittat.. Fast riktigt så enkelt kanske det inte är, det är säkert lite olika från barn till barn.

Elin är hemma idag och tycker att vi är lite tråkiga, vi kan inte ens baka chokladbollar =) Inte bara för att jag inte ska äta utan vi hade inte strösocker så att det räckte (Phu, tur för mig... ).

Om vi har tur får hon sig en lekstund på eftermiddagen med en kompis..

Nu får jag göra lite lunch till koppepojken och Elin.

Kram

9 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Men oj, skulle det va så:O Det borde man ju känna till eftersom det oftast är det ena syskonet som får vattenkopporna och som sen ger det vidare till sitt syskon. Stackare att vara så sjuk. Hoppas han kryar på sig lite för varje dag.

Louise sa...

Inte är det kul när de får så mycket koppor. Eric hade det i januari och värst var att han fick rätt många i munnen och tom på snoppen, stackarn :-(

Jag har lovat barnen att göra chokladbollar någon av mina lediga dagar. Har inte gjort det på år & dag men det är ju kladdigt, gott & enkelt :-)

Grattis till -2,2 kg!

Mamma Russin sa...

hejsan..
synd att ni inte bor närmre , då hade vi nog kommit med stina.. vore rätt skönt om hon kunde få vattkoppor som lite.. mina teens hade kopporna som just tonåringar.. och jisses så ont dom hade.. :(

hoppas ni får en "kopp" bra dag!!!

KRAMEN

Tess sa...

Oj, stackars liten. Jag kommer i håg när min äldsta hade det för tio år sen. Han hade kopper på varenda fläck på kroppen. Han kunde inte ens byta kanal på tv med fjärrkontrollen för han hade hela händerna fulla och det gjorde så ONT!!:)

segsliten sa...

Skickar en snabb liten hälsning till er i sjukstugsn. Jag hoppas att lillkillen snart är på benen igen!
Kram ☺

Villa Carl Larsson sa...

Stackaren.. vad det ska klia. Men han är tapper som många andra barn. Hoppas han kryar på sig snart.

KRAM ♥

Jessica sa...

Lille gubben!!

Har ju en vattkopps-flicka här hemma oxå.Hon är inte så glad över detta på påskovet och allt ;) Men så är det,jag är ganska lättad att få det bortgjort.

Stor kram!
//Jessica

Nettan sa...

Men stackarn !
Stämmer säkert, fick " koppor " efter min lillasyster & jag hade det t&m i öronen =0(

Hoppas lilleman blir " kopp & klådri " snart !
Kram Nettan

♥ Fyra årstider sa...

Men lille gubben..han ser inte så katig ut. Ta hand om er.
Kram Lotta