fredag 20 april 2012

Godkänd!

gustav godkänd
Gustav har varit på 4-års kontroll och han blev med beröm godkänd ♥
Han såg tydligen ovanligt bra för sin ålder, 1,0 på ögonen och det brukade man tydligen inte ha förrän vid 6-7 års åldern. Jag kan erkänna att det märks. Han ser allt och alla detaljer, på gott och ont..
Vi passade på att fråga doktorn hur vi skulle göra med nattblöjan, han har nämligen inte velat släppa den. Förmodligen för att han passar på att göra nr 2 på kvällen eller morgonen eftersom han har vägrat göra just det på toaletten.. Förvirrad
Jag hade hört innan att man skulle låta han vara och det skulle ge sig när han var redo men den här läkaren sa bara att det enda rådet hon kunde ge var att bara låta blöjorna ta slut och berätta det för han.
Sagt och gjort. I förrgår så var det slut och han fick gå och lägga sig utan nattblöja. Jag laddade med extra lakan och täcke lättillgängligt för jag var helt övertygad om att jag skulle få gå upp på natten men tji fick jag. Gick ju hur bra som helst! Jag hoppas att det håller i sig, jag vet ju i för sig inte om han har gjort nr 2 än.. jag måste komma ihåg att fråga på dagis för här hemma har det inte hänt än.

Allt ordnar sig Blinkar

Kramkalas

Inga kommentarer: