fredag 3 juli 2009

En dag full av förberedelser


Här är bh:n som inte är någon bh ;)

Jag fick tag på en igår, fast det märke som jag skulle ha var slut men den snälla expediten förkklarade att dom såg likadana ut.

Jag provade en snabbis igår och det fungerade ok fast lite osäker är jag på om det verkligen håller en hel kväll, men jag känner att jag får komma med ett ordentligare utlåtande efter galan om jag nu använder den. Det fungerar rätt bra ändå..

Igår kväll så var jag till Ingela, där bjöds det på handspa! Så nu har jag väldigt mjuka händer ;) Därefter så hjälpte Sofia mig att sätta på naglar, vilket har resulterat i att det tar väldigt lång tid att skriva ett inlägg..

Inte kan jag bestämma om jag ska ha det kvar för det känns lite fånigt när man inte är van, fint men fånigt ;) Jag kommer dessutom inte att kunna klä på mig själv när jag har dom här naglarna.. Jag kanske hinner vänja mig ;)

Ikväll ska jag ner på stan och träffa bloggare från Stockholm, Lund och Helsinborg. Det känns lite märkligt att vi nu ska ses för första gången.. Det kommer två tjejer till ifrån Göteborg och dom har jag ju träffat förut. Vi blir 7 st härliga bloggerskor!
Sen ska en av tjejerna och Ingela sova här inatt då jag har huset för mig själv :)
Jag ska köra ut barnen och Johan till svärisarna idag. Jag har precis kommit på att jag kanske ska plocka undan här hemma lite nu när det kommer främmande *ler*

Det ska bli jätteroligt att få träffa några av dom redan ikväll!

Ha en bra dag!

Kram

8 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Hoppas att det håller som det ska! Jag har insett att jag kanske ska bege mig ut och kolla efter en sån där maggördel... får se om jag hittar ngn..

Nu är det snart dags för vv för mig innan jobbet börjar även idag. Men sedan ses vi snart! Hi hi!

malin sa...

Va spännande! Hoppas ni får roligt!

Kram Ma

CharmKatti sa...

Den ser ut nästan precis som min, eller egengtligen ser den ut som min, annorlunda förpackning bara. Sitter på tåget jusdt nu, ac har pajat i just vår vagn, såklart...

Kram!

Louise sa...

Jag börjar känna mig lite onormal som inte förbereder mig så jättemkt alls. Jag är ingen manikyr eller noppa ögonbrynen tjej- Tycker inte det är kul & känns inte rätt på mig. Pojktjej var jag redan som liten :-) det hänger i lite. Ganska stort ointresse för smink och så med tyvärr. Men men jag är jag & jag är rätt nöjd med det. Du lär ju vara urtjusig verkligen!!

Tog ett fotbad igår iaf & silvernagellacket är på plats på tårna :-)

Jag provade även min outfit igår & den satt bra, är lite orolig över klänningens dragkedja bara som kärvar lite men får vi bara upp den en gång till så räcker det ju ;-)

Stor kram och jag längtar SÅ tills ikväll!!

Therese sa...

Du kommer att vara balens prinsessa - och ni kommer garanterat at få det såååå roligt! Skratta, njut och lyxa lite för mig med - och glöm inte att fota! Stora kramar!!!!

Johanna sa...

Den funkar bäst på A-B kupa, funkar sådär på Ckupa,Funkar inte alls på Dkupa eller större.

Bernike sa...

gud så roligt Ni kommer få. Jag ser fram emot bilderna efteråt. Coolt om Ni mobilbloggar direkt. ;)

Jag har nått annat silikoninlägg och jag kan säga att det fiungerar bra, men blir svettigt och de suger ju inte upp ev väta. Så kan vara ide att lägga nått som "suger upp" i underkant.

Kramar och önskan om underbara kvällar. :p

En helt vanlig familj... Eller?? sa...

Hoppas ni får en jättemysig kväll.

Låter spännande med lite gala...

Ha en trevlig helg och hoppas den håller...

Kram Mia