måndag 29 juni 2009

Underverk och minnesvärt

Ipren kan göra underverk!
Gustav fick till slut i sig lite mat och var pigg och glad en liten stund. Inte länge men tillräckligt länge för att kunna äta och leka lite :) Det känns skönt att han har fått i sig någonting idag.. Han drack en flaska välling innan det var dags att sova med :)
Annars är det ungefär som vanligt här hemma.. Elin badar i sin plaskepöl, hoppar, springer och skrattar. Precis som det ska vara!
Jag har börjat funderat lite mer på galan idag... Det ska ju bli så roligt att få gå på galafest! Redan på fredag ska jag få tillfälle att träffa 4 st andra tjejer som ska på galan, vilket ska bli lika kul det. Då kommer vi ju verkligen hinna prata med varann!
Imorgon ska jag hämta min klänning hos sömmerskan, jag var ju tvungen att lägga upp den lite, ni vet... kort och tjock betyder för lång klänning ;) När jag väl får hem den igen så får jag väl ta och prova hela outfitten.
Jag skrev ju det här förut, t.ex huruvida jag och mina bröst kommer sitta vid samma bord... Och med tanke på det kan man ju fråga sig lite försiktigt..
Hur tänkte jag nu då?
Jag kommer nämligen inte att kunna ha bh under *skrattar* Jag har ju provat och det verkar sitta på plats och jag har köpt några klisterlappar som ska hålla dom där två vilddjuren på plats.. Det är ju bäst det eftersom jag har fått tag på skor där jag kan slå klackarna i taket.. Det här kan ju bli en minnesvärd gala på många sätt ;)
Som sagt jag ska prova ordentligt när jag får hem klänningen imorgon.
Nu ska jag övertala mig själv att gå på en promenad ;) Vi får se hur det går..
Kram på er!

10 kommentarer:

Wojtan sa...

Jag är så avis på er som ska ses redan på fredagen! Jag skrev till Ingela och frågade om vi inte kunde ha fler träffar framöver så jag också kan komma!
Hoppas det blir bra med outfiten och boobsen!

Kram

Frida sa...

Våra bröst kan göra sällskap vid ett bord så tar vi ett annat ;D
Hoppas att Gustav kryar på sig så han kan njuuuta av solen.
Vi ses på lördag!
Kramar<3

Anna sa...

Hahaha..! :-)
Du är ju för härlig!
Och det är ju inte utan att jag vet vad Du pratar om.. :-) Det där med bröst och klänningar och dylikt.. Suck!
Men men - min klänning är klar och då får väl jag också vara det, antar jag..!? Hihi..
Ska Du också åka upp på fredag..??
Ser verkligen fram emot vårt "event"!
Många kramar,
Anna

Hem och Lycka sa...

Kort och tjock?? Du är varken eller, precis lagom vännen! Men hoppas fortfarande på bilder på galastassen sen!

kram Mia

Anna sa...

Jajamensan - jag kommer också upp på fredag! :-)
Men jag har förvisso både en i sällskap och människor jag känner i Göteborg.. Men ändå!? Vad ska Ni hitta på för nåt kul då??
Kram,
Anna

CharmKatti sa...

*asg*
Alltså jag garvar så jag grinar!!
Du och dina vilddjur till tuttar, hur kul som helst!!
Fasen vad kul det ska bli att ses!

Sjabbig men chic sa...

VA?! Får man inte sitta vid samma bord som sina bröst?
Men du det kanske inte räcker med sån där tejp om tuttarna är vilddjur då är det förmodligen bara silvertejp som gäller. Dessutom så gör det ju inget om det sticker fram lite silverlamé det är ju bara glammigt. Vira på du bara för huvudsaken är ju att du kan slå klackarna i taket. Eller förresten det kan du ju ändå frågan är bara hur mycket show du är beredd att bjuda på. Jag tycker go for it så får vi läsa om nakenchock på bloggala och släng dig i väggen Janet Jackson en liten bröstvårta vad är det mot två vilddjur!
Jag hoppas verkligen att lillprinsen tar sig lite nu. Stackars liten.

Kram Lisa

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att det verkar som om Gustav är på väg att bli piggare. Kul att få gå på galan. Hoppas verkligen att du får jätte skoj.

Kramar Ullis

Frida sa...

Vet du saker som jag inte vet;D????

malin sa...

Hoppas din lillgubbe mår bättre i dag.Är verkligen nyfiken på att se outfitten, men bilder kommer väl!?;)

Hoppas det löser sej med klänningen och tuttarna.:)Vet precis hur det är. Huvva, ingen bh!MODIGT! Tror mina skulle bryta sej ut och göra andra glada(eller förskräkta)då.:)

Kram Ma