onsdag 6 maj 2009

Jag längtar..

...tills jag ska få gå på gala!

Häromdagen kom det ett paket, stort för att vara en inbjudan men det låg minsann lite annat däri oxå. Blöjor från Libero och en t-shirt och så den efterlängtade inbjudan till galan =)

Jag har som dom flesta andra lite svårt med galastassen... Klädkoden är lång eller kort klänning. För mig är en klänning till en gala av det lite finare slaget, lite blank i tyget och så där. Inte så roligt om det bara är jag som kommer uppklädd till tänderna a´la nobelfesten, inte riktigt så kanske men ni förstår hur jag menar..

Jag har dessutom fått låna en klänning som jag trivs riktigt bra i och som jag tycker är jättefin av en kompis men egentligen så är den inte så mycket gala som jag tänker gala.

Jag vill gärna ha en klänning som jag känner mig bekväm i oxå. Jag tycker det är jobbigt när man måste oroa sig för valkar och annat, syns det och hit och dit.

Brösten ska vi inte prata om... Nu har dom ju minskat lite i omfång men dom har ju börjat leva ett eget litet liv, jag får se till att spärra in dom ordentligt under kvällen, så att vi går på samma fest och sitter vid samma bord jag och bobsen..

Sen när man väl har löst det där med klänningen så måste man ju tänka lite på skorna. Klackskor finns knappt här hemma längre, tennisskor har jag massor..

Men nu har jag kommit på en lösning tror jag... Jag ska köpa mig ett par skitsnygga skor, skulle vara bra om jag kunde hitta ett par bekväma snygga skor (tantvarning, jag vet) men hittar jag nu inga bekväma så ska dom vara på under minglet, sen ska vi sitta till bords en stund och när vi ska börja stuffa lite kan jag alltid gå till hotellrummet och byta om det skulle behövas =)

Bara det att jag redan har planerat detta tyder ju på att jag har alldeles för lite att göra om dagarna.. Skönt att jag inte har värre problem än så här eller hur?

Jag vet inte varför jag längtar så efter att få gå på den här galan men det gör jag *ler* ska bli hur kul som helst. Tänk att träffa alla andra, bara det ska ju bli jätteroligt och att det sen är under en gala är ju bara så mycket bättre!

Vill du vara med och fira 10 000 besökare med mig? Jag lottar ut väggordet Carpe Diem här
Kram

21 kommentarer:

Angelica sa...

Jag vill också!!!!!! Ni kommer säkert få ur roligt som helst, tänk så roligt det verkligen är att få klä upp sig riktigt fint för en kväll!

Du kommer säkert hitta en kanonlösning och jag tror att det är många som tänker som du ändå.

Många varma kramar

Angelica

Hem och Lycka sa...

Haha, :-D *asg* Nu ser jag Ingela framför mig vid bordet med utpoppande boobs. Se till att stänga in dem ordentligt ;-)

Hoppas du visar stassen innan du svassar iväg!

kram

Mamma Russin sa...

Haha.. Jag förstår precis vad du talar om.. :) detta inlägg kunde ha varit jag som skrivit.. hahaha.. jag länkar det från min blogg om det är ok!!! :)

men visst kommer det att bli tidernas fest, detta party kommer vi att minnas när vi sitter på ålderdomshemmen, hihi..
tusen kramar..

paula sa...

grattis vad roligt
ha det bra
kramiz

Jenny sa...

Här är det en till som har galaklänningsproblem men hoppas de kommer ordna sig framöver :) Ha en fin kväll, kram Jenny

Therese sa...

Oj så spännande med galan! Så jag önskat att även jag kunnat haka på... Men du får "skvallra" därifrån till oss andra, och vi vill se stassen när det är dax! STOR kram!

Livet på Citronodlingen sa...

Det kommer säkert att bli jättekul! Välj bekvämt, spelar roll om det är "tantvarning" :o)
Det är roligare om man inte behöver tänka på sånt

Anonym sa...

Åh så avis jag blir...igen. För jag skulle hemskt gärna vara där jag med. Jag skulle hemskt gärna ha dina problem just nu...vad ha på sig... Men boobsproblem kommer jag nog aldrig att ha. Inte när det gäller om de ska gå på samma party eller inte i alla fall! :P
Följer dig gärna här på bloggen...dina förberedelser... Önskar dig en trevlig kväll! Kram Anna

CharmKatti sa...

Jag håller med dig. Jag tycker nog oxå att galaklänning, lång eller kort ska vara lite festligare, lite stiligare eller hur man ska säga. Jag kommer (nog) att ha en ganksa kort klänning, den som jag hade på ett bröllop i höstas, och till den har jag ett par störtsköna skor. Ett par italienska som jag hittade till vrakpris här hemma faktist!
och det ska ju bli sjukt kul i sommar, tänk att få ett ansikte och person bakom alla ord man läser.
Och säg bara till om ni vill komma upp hit. Vi har faktist en gäststuga:-)

segsliten sa...

Klart att du ska ha snygga OCH sköna skor på galan, det blir nog att ge sig ut och leta. Något litet par som sitter och skriker INGELA, finns det nog inklämt i något hörn någonstans.
Och klänning...är det gala så är det, ta på dig så att du känner dig klädd för sammanhanget. Är du sedan den enda, så spelar det ingen roll. Det är DIN kväll, DIN gala, och då drar du på dig vad DU vill!
Kram ♥

hemma hos lilla mej sa...

Grattis gå på gala det låter skoj.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

Marie//Tekla Maräng sa...

Ni kommer att få så roligt och jag tror att det är flera en du som vill klä *upp* sig när man ska på gala, men ta ett par sköna skor som du trivs i.
Skrattar gott åt att du och brösten sitter vid varsitt bord, men jag tror att dom vill vara tillsammans med dig under den kvällen.
Goa kramar Marie

Ps tack för att du tog dig tid att svara utmaningen.

malin sa...

Visst är det kul att ha något att se fram mot! Gala låter lyxigt o kul. Förstår att du länktar. Hi hi,jo du det där med tuttar med eget liv känns igen. Skickade tbx en bikini i dag. Och det hade med det fenomenet att göra, fel på BIKININ sååå klart!!!;)

Kramar Ma

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad roligt att gå på galan, du kommer att få super roligt!
Spännande att se din "stass" :)

Kram från Eva

ps ett försenat Grattis med!

hemma hos Bus sa...

Det låter helt fantastiskt.
Jag tror att du kommer att hitta det där lilla extra, fast huvudsaken är ju att du är du och ingen annan. Jag är en jeanstjej som gärna går i gympaskor. Ska försöka mig på att hitta nåt fint till min examen men vad det blir får jag se ;)
Ha det gott och kram

♥ ♥ ♥ bambi bantar med cambridge just nu ♥ ♥ ♥ sa...

Då ses vi på Mammagalan! :)

☆Soya☆ sa...

Jag har redan hunnit beställa 2 klänningar varav den ena ligger på posten och väntar. Hoppas verkligen den här passar nu. Ska bli sååå kul att gå på galan :)

thebromanders sa...

Det blir nog jättekul!! Vi ska ju på bröllop i sommar så jag har lite av samma dilemma. Hittade ju en klänning till slut, i alla fall. Men skor??? Det är jättesvårt att hitta! Jag vet ungefär vad jag har tänkt mig, med kan inte hitta några! Jag vill också gärna att de ska vara fina, högklackade, men inte svinhöga!! Antingen hittar jag platta eller svinhöga, inget mittemellan!! Nåja, jag har ju en månad på mig, men...

Hemmalycka sa...

Förstår att du längtar och jag hoppas du tar massor av bilder och visar oss. Du kommer säkert att stråla när du tar emot priset :-)))
Kram Kram

K-L sa...

Jag skulle också längta och planera för fullt. Vad häftigt det är att det blir en så stor och välorganiserad tillställning.

Wojtan sa...

Haha!
Jag gillar verkligen detta inlägg. Vore ju riktigt synd om du och tuttarna sitter på olika platser!

Kram