tisdag 27 januari 2009

Friska barn och shopping.


Idag har Elin varit feberfri, hela dagen. Jag hoppas verkligen att det är över för den här gången! Hon ville gärna ha gått i väg på öppna förskolan, eller öppna skolfören som hon säger ;) Jag lockade med lite vattenfärg här hemma och sen fick vi ju besök av Maria, hon kom som en räddande ängel.. Både jag och Elin var rätt så sällskapssjuk kan jag väl erkänna!

På eftermiddagen så blev det en tur till ett köpcentrum, vi skulle köpa några sista saker som vi ska ha med till sälen, givetvis så glömde jag en del så en sväng till blir det nog.. Jag fick köpt nya kläder att gå och dra i efter skidåkningen i varje fall. Av någon anledning så använder jag såna liite för länge så dom är alldeles noppig och eländiga. Köpta på Stadium är dom. Jag såg det som en utmärkt tid att köpa nya ;-) Dessutom så köpte jag en overall till Elin och jag betalade 10.50 kr!! Sånt tycker jag om =) Jag hade en bonuscheck på lite drygt 500 kr. Passade alldeles utmärkt att använda den nu!

Ikväll har jag ställt in träningen, jag är inte riktigt pigg än... Det ger väl med sig! Nu ska jag ta en kopp te och krypa upp i soffan. Jag hinner nog kika runt till er oxå ;-)

Var gärna med och tävla om en smultrontvål från Björk & Berries. Det kan du göra här

Kram

13 kommentarer:

segsliten sa...

Gud vad skönt att Elin äntligen är frisk! Min storklimp ska till skolan i morgon. Lillklimpen får bli kvar hemma, han har fortfarande 38 i feber.
Visst är det kul att slippa betala när man handlar. Alltid lika kul med bonuskuponger och reor!!!
Kram ☺

Anonym sa...

Det var verkligen fina myskläder... De skulle jag behöva de närmaste dagarna...tror jag. Sonen var ner och gick i sömnen och yrade... Stackarna har ju nästan fyrtiograders feber... Kram Anna

Anonym sa...

Skönt att det verkar ha vänt!
Snygga myskläder är alltid kul att ha.
Kram kram

Therese sa...

Så tur att din Elin kryat på sig, baciller verkar härja överallt nu... Och vilket fynd du gjort, myskläder borde även jag göra en investering i :-)

Kram Therese

CharmKatti sa...

Hej!
Vilken fin blogg!
Jag gillar oxå den typen av shopping, när det känns nästan gratis. gjorde en sån grej på ikea för ett tag sedan. Det gick på 46 kr. Har aldrig handlat så billigt där. Sen att jag använde ett tillgodokvitto på 600 spänn hör inte hit:-)

Hemmalycka sa...

Skönt att hon mår bra nu.
Det är det bästa jag vet att skrutta runt i en mysig träningsoverall och efter ett tag så blir de ju lite slitna, tyvärr
Kram Åsa

Sjabbig men chic sa...

Haha, tänk att det finns en tid och plats för allt och shopping finns det alltid tid och plats för. Det passar alltid utmärkt!!

Kram Lisa

Mitt vita staket sa...

Hej va mysigt att åka till sälen..myskläderna va super o skönt att flickan kryat på sej...Kram Sussie

Vero sa...

Jag har också en mysdress från HM i plysch som jag älskar. Och faktiskt... igår hade jag byxorna på mig på jobbet. Jag brukar verkligen INTE gå i mysbyssor på jobbet, men jag tränade på lunchen och hann inte duscha... och då hade jag dem som överdragsbyxor. Mötte vänner på stan som inte ens kände igen mig. Moahaha... Kul, kul.

Vägningen gick bra, -0,1 kg. Det var iallafall ett minus och det känns bra. Min våg är lite knepig, jag måste flytta runt den för golvet är ojämnt, och det som det ger utslag på flest gånger är det som gäller... Hahaha...

Ha en fin dag tjejen! Vi hörs igen!

MADELEINE sa...

Jag skulle oxå behöva lite nya myskläder, finns d nåt bättre?? ;-)

Monica sa...

hej !!!!
Kul att du tassar runt hos mig....Tack !!!
jag tassar runt här....
Mysiga myskläder.....låter härligt med skidsemester......hoppas ni får kul........
Och det här med feber-toppar.....ja,mina är ju större nu...men jag kommer ihåg att det var sådär.......ALLTID feber på kvällen ..nästan ingen på morgonen.....och sen lite upp och ner...på dagen.......
man får ju hålla koll på den.....
Hoppas ni kryar på er snart.....
Kram,
Monica i Rom

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas att ni får hålla er friska nu. Skönt att hon mår bättre.
Stor kram lallis

Anonym sa...

Hej ingela :) Hoppas ni har det kanonbra i sälen! härlig blogg, men det har jag sagt innan! kram Linn jobbet.