lördag 2 maj 2009

Jag är en riktig ungdom, eller inte..

Jag är tvungen att uppdatera lite och tyvärr erkänna en sak.... Jag är inte 25 år *skrattar* Däremot fick jag i 25-års present att rida islandshästar ;) Det var 10 år sedan Moahahahhah!
Så är det, bättre sent än aldrig. Eftersom vi fick en sån härlig dag var det ju värt att vänta 10 år på den, det var det faktiskt.. Jag fyller 35 år på måndag (Bernike du hade rätt).

Sing star tävlingen.... jag vet inte hur jag ska säga det här på ett så ödmjukt sätt som möjligt men jag och Jenny var bäst *asg* Vi vann stort, vilket det andra laget INTE kunde förstå. Schysst va?? Roligt hade vi, skrattade vi när vi red så var det ännu värre när vi sjöng.

Jag är om möjligt ännu hesare men jag har inte ont i halsen i varje fall.. Jag har träningsvärk i precis hela kroppen ;)

Idag ska vi ner på stan och kika lite sen kommer mamma in från skogarna runt Ockelbo och hälsar på. Idag ska jag även få träffa lille Vincent. Det väntar ytterligare en härlig dag med andra ord.

Vill du vara med och fira med mig? Jag lottar ut väggordet Carpe Diem här

17 kommentarer:

Anonym sa...

Fuling där!!! vad du luras.
Jag tänkte att oj vilken ung mamma hon är. Hunnit med två barn vid 25 års ålder.
Fniss kram kram

Lilla Rummet sa...

Vilka härliga hästbilder, man drömmer sig tillbaka. Har själv ridit på islandshäst samt haft egen häst, köpte en 2 -åring som vi red in. Men det var då och inte nu. Borde testa att rida igen, har stövlar, hjälm och dyl kvar, det är bara hästen som fattas.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Britt

Inas sa...

Hej Du!

Tyckte väl att du var rätt ung... *Ler* Vissa presenter är värda att vänta på. Kul att du har haft det roligt. Det är alltid kul att sjunga när man är ett bra gäng kompisar som vågar släppa loss inför varandra. Ha en trevlig dag och goa kramar Ina

Evas sida sa...

Hejsan! Vilken härlig "25" årsdag du har haft, det får bli ett grattis i förskott. Håller med dig om ett otroligt väder och att det bara är lördag, måste passa på att njuta av detta goda. Ha en fortsatt skön helg/Eva

ia sa...

tjugofem forever....precis som jag :)
Saknar dig oxå...
kram

Mamma Russin sa...

haha.. jag tror du är 25 år iaf..;) *blink blink*
underbart att rida isänningar.. det är så rofyllt och komma ut i skogen på en hästrygg, finns nog inget bättre.. :) har du ridit mycket??

hoppas ni får en fin dag ....

kramkram

Mamma Linda sa...

Men Grattis i efterskott då :-)
25 år kommer du vara hela livet ;-)
jag har också stannat där nånstans. Vilka härliga vänninor du har som ordnat så för dig, jättekul :-D
Önskar dig en fortsatt trevlig helg.
Många kramar
Linda

Sjabbig men chic sa...

Vad roligt ni verkar ha haft det. Tänk vilken oerhörd talang du måste vara. Jag fattar inte hur Bert kan ha missat dig. Om du är bäst när du är sjuk jag menar då måste du ju vara världsbäst när du är frisk. Såklart! Och du man kan väl säga att du är drygt 25 år?!

Kram Lisa

malin sa...

Men 35 är en bättre ålder än 25, så grattis!:)

Låter som att du haft toppenkul!Grattis till vinsten föresten. Undrar om det var ni som var tondöva eller kompisarna som inte kunde förstå att ni vann?;)


Kram Ma.

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att ni fick de så kul. Hoppas att du är piggare. Ibland är det ju värt att vänta länge på något kul. Så kul att det löste sig med Gustavs dagisplats, sådant gör en så glad.


Ha det bra!
Kram Ullis

Frida sa...

En vit lögn kan man alltid dra eller hur!!!
Du verkar att ha det supermysigt, skönt att du iaf mår bättre även om rösten är borta. Det är sånt manfår räkna med när man sjunger som en GUD ;D
Kramar<3

Anonym sa...

Tihi! Jag som följt med dig visste ju redan det!
Tänk vilken fin årgång du är! Samma som maken! Han fyller idag!
Önskar dig en trevlig kväll! Kram Anna

♥ Fyra årstider sa...

Py...jag som fick sådan ångest *ler*..vad skönt att vi är lika gamla.
Kram Lotta

Popprinsessan sa...

Ha ha, ja den som väntar på något gott. :-) Härligt att du rockade på sing star! Det hade ju varit något om de hade karaoke på galan :-D

Hoppas att du har haft en fortsatt härlig helg!

CharmKatti sa...

Haha, ja singstar kan man nog nästan sjunga ihjäl sig på:-)

Håller med Popprinsessan, tänk dig 100 galna mammor med singstar...HJÄLP va kul!

Frida sa...

Kram på dig!! Hoppas att du är supernöjd efter din helg med tjejerna & att du är bättre. Lite tjejprat brukar hjälpa mot det mesta ;D
Kram<3

Villa Carl Larsson sa...

Hahahaha du är så rolig du. Menar du att du har väntat så länge på att rida? *fniss* Måste varit härligt.

Du har en utmaning hos mig :) (om du vill).

Kram Josefin