onsdag 18 februari 2009

Jag har en lösning på allt!


Igår när vi stod med saker precis överallt började vi bli lite trött och stod mest och skrattade. Vi skulle in med två stora garderober och ett datorbord med hylla i ett redan fullt förråd... Ni kan ju tänka er själva hur det såg ut.. Nu har vi ju rensat ut och slängt en massa sen var det inte så bra inpackat (läs inslängt) i förrådet så det är klart att det fanns plats!

Jag är sån, det finns alltid plats tänker jag. Annars får man göra om så det får plats! Jag är likadan på jobbet.. Hur som helst, vi har ju ställt in garderober vilket betyder att vi måste hålla ordning för annars kommer inte Johan åt sina kläder =) men på slutet av vårat arbetspass så fanns det ändå lite lösa grejer som inte riktigt har någon plats... Vi har en paraplyvagn som vi inte riktigt visste vart vi skulle ställa, vi använder den inte riktigt längre men kommer väl att göra till Gustav. Den tar inte stor plats, men nu är det ordentligt packat om jag säger så. Vi har till och med tänkt för en gång skull, så att sakerna vi eventuellt kommer att behöva kommer man ganska enkelt åt =).

Min lösning på paraplyvagnen var väldigt smart tyckte jag då... Jag föreslog att vi kan ju lägga den i bilen, där kan den ju ligga!
Jaaa, sa Johan.
Efter en stund så frågade han med ett gapskratt;
-Ska vi köra omkring med saker i bilen för att vi inte har plats i förrådet?

Ni förstår själva va? Vi hade väldigt roligt i varje fall =)

Nu ska jag packa ihop barnen och åka och lämna dom till farmor och farfar. Sen bär det av till Ullared. Hoppas jag gör lite fynd!


Vill du vara med och tävla om ett armband från Lica-Creative? Det kan du göra här


Kram

7 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Hahaha! Den där var riktigt bra: ska vi köra omkring med saker i bilen för att de inte få plats i förrådet? Jaaa!
Kanonidé!

Kram Lisa

Angelica sa...

Tack för att jag fick skratta till frukost!!! För det är just vad jag gör. Ska fråga älsklingen om har plats med lite saker i arbetsbilen med ;D Den ser för övrigt inte ut som när vi köpte den längre... Mer som en dammig "rent-a-wreck"!

Ha en härlig dag,

AngelicaE

Hemmalycka sa...

Hahaha det var ju en smart idé att lägga det i bilen, hoppas ni har en stor bil.
Kram Åsa

Vero sa...

Hahaha... Förstå när ni varit och storshoppat och öppnar bakluckan och där är redan fullt för att ni inte har plats hemma. Kanske ni får köpa en andra bil då också. Hihi...

Hoppas du hittar en massa roligt idag på Ullared. Lite avis, skulle också vilja åka dit.

Ha det gott och vi kanske får se lite när du är hemma igen.

segsliten sa...

Varför lägga paraplyvagnen i bilen? Går inte databordet in där, eller?
Kram ☺

Therese sa...

*Fniss* Det var ju också ett sätt att få plats med lite saker - flytta dem till bilen... Hi,hi. Känns för tillfället lite som om vi har den taktiken här hemma, då vi har hela sommarstugans (som vi just satt upp) saker här hemma i det rum som Svea (Luran) ska få. Så för att kunna ta tag i det rummet måste vi endra köra iväg alla sakerna med skoter till stugan, eller bära ner allt till gillestugan... som i sin tur egentligen borde städas så jag kan hålla till där och renovera lilla utdragssängen som ska stå i Lurans rum. Ja, ett riktigt moment 22.

Hoppas du gör fina fynd idag!

Kram kram

Hem och Lycka sa...

Hihi, haha, ja, det är ju en lösning ;-) Makens variant är - det kör vi till morsan och farsan :-D Men jag är så mycket för att rensa numera, vill ha så lite som möjligt här hemma.

kram