måndag 16 februari 2009

Jag fick se mig besegrad

Huvudvärken vann kampen igår kväll... Men nu på morgonen sparkade jag den av spelplanen så det visslade om det =) Två muggar kaffe och två alvedon och nu står jag här som en vinnare!
Skönt, jag tycker inte om huvudvärk! Jag brukar ju i för sig få det av för lite sömn, inte för mycket..

På fredag fyller lillprinsen Gustav 1 år så veckan kommer bestå av att få lite ordning här hemma och planera ett litet kalas. Jag förstår inte att det går så fort. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Hur kunde han bli så här stor...
Elin tycker det är lite orättvist för hon vill ha födelsedag först... Hur förklarar jag det så hon förstår? Idag ska vi gå till affären och köpa inbjudningskort till hennes födelsdag som är om ca tre veckor. Ni hör, det blir mycket barnkalas här den närmsta tiden! Hur kul som helst ska det bli ;-)

Ikväll ska vi börja lite med projekt övervåning. Vi får ta lite i taget på kvällarna för dom närmsta veckorna så har vi inga lediga helger tillsammans. Antingen kommer det vara kalas eller så jobbar jag! Det kanske är bra för mig att få öva lite på att vänta =) Vem vet!

Vill du vara med och tävla om ett armband från Lica-Creative? Det kan du göra här

Kram

8 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Haha det gjorde du rätt i. Skönt att du mår bättre nu då. Huvudvärk är inte roligt. Men vad är det i sjukdomsväg egentligen - Inget!!

Vad är det som ska fixas på övervåningen då *nyfiken*

Kram och ha en fin vecka

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad skönt att du mår bättre!

Kul med lite pyssel :)

Ha en fin dag!

KRAM från Eva

Bloggullet sa...

Skönt att du slipper huvudvärken, det har jag ofta. Grattis till sonens födelsedag. Min son blir tretton snart och jag förstår inte var tiden tagit vägen. Jag känner mig lite sorgsen över det att han håller på att bli självständig. Jag vill ha honom för mig själv.;0)
Kramar

Hemmalycka sa...

Skönt att huvudvärken har gett med sig. Låter kul med kalas för barnen och se deras ögon tindra förväntansfullt.
Kram Åsa

Vicky sa...

Skönt att den är försvunnen nu då! jag har en hals jag försöker ignorera, men det går inte så bra tyvärr... Kaffe hjälper tyvärr inte, men jag behöver ändå en kopp nu för att inte somna i böckerna... Usch, tråkig pluggdag här.

Kul med barn som fyller år! Perfekt med kalas för o pigga upp lite i den mörka årstiden. Mina fyller med tätt (2 dgr) så det kan bli lite intensivt, jag vet ;)

segsliten sa...

Kul att du lyckats ge huvudvärken en spark i...!
Kul med kalas, och föelsedagsdebut dessutom! Inte illa!
Kram ☺

Sjabbig men chic sa...

Säg så här: Nästa gång så har du födelsedag först! För det har hon ju.;)

Vad härligt att du har motat bort huvudvärken!

Kram Lisa

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att du blev av med huvudvärken. Så mycket kalasande det blir den närmsta tiden hos er. Kul.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis