lördag 7 januari 2012

Jag har fyndat!

rea
Efter att jag hade jobbat idag så passade jag på att fynda på rean. HALVA REAPRISET!
Jag hittade hur mycket som helst tyckte jag, i varje fall till Elin. Det är dessutom roligt att handla när det dyraste kostar 49 kr, det var skorna och den rutiga skjortan. Resterande till henne kostade mellan 14 och 39 kr. Det är väl lagom? Hon har fått både vårskor, gympakläder till hösten och några sommartröjor och skjortan som hon kan ha nu. Till Gustav hittade jag t-shirt (för 14 kr!!) och solskyddsbyxor för 39,50 kr. Jag köpte två par. Vilka fynd man kan göra om man springer in på rätt butik LerJag hittade mina fynd på Stadium, det är liksom lättast så Blinkar Jag jobbar imorgon oxå och med all säkerhet kommer jag komma hem med mera fynd. Det blir dyrt att jobba…

Nu är det kvällsmys på gång här. Barnen ska få lite popcorn och vi ska sätta på en Barbiefilm (om jag inte minns fel) och titta lite innan det är dax för dom att sova.

Kramkalas

2 kommentarer:

caroline sa...

Alltid lika roligt när man känner att man har fyndat :)

Linda sa...

Vilka fynd, sånt är alltid kul.
Jag har verkligen inte hittat någonting på rean, ett par jeans till Oscar, inget mer. Menmen lika bra var väl kanske det, vi behöver egentligen inget men shoppa är ju alltid kul och speciellt på rea:)
Kramar