fredag 22 juli 2011

En försäljares dröm

Idag bestämde jag mig för att köpa hem färg till vår dörr som ska målas på insidan och till vår trapp som är i furu.
Vi har pratat om det i flera månader men det har inte blivit gjort.
Eller.. dörren var vit när vi flyttade in men det var inte riktigt gjort så det var bara att dra bort plastfärgen :( Gör om gör rätt!! Trist bara när man får göra om någon annans jobb..

Väl i färgaffären så köpte jag nog allt hon sa ;) Den här gången SKA det göras rätt, sen om det var bra att köpa en pensel som var 3 gånger så dyr som en annan är väl en annan sak. Den skulle ju ge mindre penseldrag och det vill man ju ha!
Idag var jag nog en försäljares dröm. In och köp allt dom säger till en ;)

Johan har gjort ren och sandpapprat dörren lite nu och så fort barnen går och lägger sig så ska jag måla första strykningen med grundfärg, kul!

Kramkalas

2 kommentarer:

Mamma Russin sa...

hej hopp..
åhh så mycket fina kort du bjuder på , ser fantastiskt ut.. :)

hmm, vad trött man blir på fuskare.. :( så jag tycker du gjorde helt rätt och köpte på dig allt.. ;) för tänk nu så fin dörr ni kommer att få..

kraaam

Östblomman sa...

Hmm, kanske är så vi också ska göra när vi ska måla om. Alltså köpa riktiga penslar så man slipper måla för mkt :). Klart ni ska campa med husvagn nästa år! Line var kanske aningen för liten, men era kids kommer att trivas perfekt! Hur mkt barn som helst som springer omkring där :). Kraaam