söndag 8 maj 2011

Snopet..

Det är inte ofta som jag längtar så mycket efter mina barn när jag är borta. Jag njuter för fullt och känner en enorm trygghet i att veta att dom har det så bra dom kan ha det tillsammans med deras pappa. Det är till och med så att jag ibland önskade att jag, precis som mina andra mammavänner, skulle kunna gå omkring och smågråta och längta efter mina barn. Jag gör sällan det! Känner mig till och med lite halvknasig som inte gör det.
Men just idag så tyckte jag att det skulle bli väldigt mysigt att få komma hem till min familj, min trygghet.
Det var något snopet när Elin redan låg och sov i soffan när jag kom hem, bara att bära upp i sängen. Gustav berättade stolt att han hade gjort nr 2 på toaletten och sen borstade han tänderna och gick och lade sig.
Johan, mannen i mitt liv, hade hemsk huvudvärk och även han gick och la sig...

S n o p e t

Så nu sitter jag här efter en galahelg med en massa tankar och funderingar som jag skulle ha velat prata av mig lite. Sorterat.
Jag hoppas att vi hinner ses lite mer imorgon, sen om han då orkar lyssna det är en annan sak ;)

Nu ska även jag försöka sova för trots att jag har varit utan barn i två nätter så har jag vaknat vid 5-6 tiden på morgonen.

Sov gott!


Follow Ingela la la

1 kommentar:

Vero sa...

Jag fick en härlig eftermiddag och kväll med de mina. Åkte hem till Ali och sen kom barnen dit och vi åt middag tillsammans och "lekte" lite ute på gården. Jag hann tvätta bilen inför besiktningen idag och Ali och jag delade min flaska vin och vid 21 så skulle vi se på film, men jag tror vi båda somnade inom en kvart. :)

Tack vännen för ett minnesvärt dygn.

Stor kram