måndag 18 april 2011

Vilken härlig avslutning vi fick!

2011-04-17

I går eftermiddag så tog vi oss till “paradiset” och hem till svärföräldrarna och vilken fin dag vi fick!

Barnen cyklade en hel del och farfar har tydligen lärt Elin att cykla utan stödhjul. Igår visade hon stolt upp vad hon lärt sig. Gissa om jag var stolt när jag stod och tittade. Jag insåg oxå att den här “pinnen” jag köpt för att ha när jag skulle lära henne att cykla inte kommer att komma till användning. Åtminstone inte till Elin. Gustav kanske behöver den när det är dax för han att lära sig. Han får dock vänta några år Ler

2011-04-171

Barnen ville ner till stranden en stund så dom cyklade och vi promenerade och det var riktigt mysigt. Skönt att få sol på sig en stund. Det behövs!

Vi avslutade dagen med kalas hos svägerskan. Bättre avslut kan man nog inte få på en vecka Ler

Nu är det ny vecka och nya utmaningar. Idag är första dagen på både Matte B och Engelska B, men jag måste erkänna att jag har lite svårt att komma igång.. Bara att börja antar jag så kommer det väl.

Önskar er en fin måndag!

Ps. Ni glömmer väl inte att jag och Elin vill åka och busa och ha barnsligt skoj? Tacksam för varje röst <3


2 kommentarer:

Therese sa...

Så ljuvliga bilder, ni ser verkligen ut att ha VÅR, här blåser det som bara den, så vi trycker inne på påsklovets första dag, men det fungerar det med ;-) KRAM KRAM

Linda sa...

Så härligt det ser ut, riktiga vårbilder.

Ja vette 17 hur jag ska göra med klänningen alltså, allt jag provar sitter helt tokigt, en ser ut som en städrock, andra har massa löst tyg över brösten coh den 2:e är i tantlängd. Ska in till stan i morgon för ett sista försöka att hitta något jag kan gå i, vill ju för allt i världen inte missa galan pga en klänning.
Måste känns skönt att ha hittat en som du känner dig nöjd med,
Kramar