tisdag 19 april 2011

Julen varar ända till påska!

Det här låter ju inte klokt men idag tog jag ner julgardinerna i köket :)
De var ju inga med tomtar direkt men dom var mörkt röda och lite beige i. Johan har frågat ett tag om vi inte skulle byta och nu var det dax helt enkelt ;) Som tur var har barnen pysslat lite på dagis och vi har fått in påskris. Annars är jag rätt så dålig på det här med pynta till påsk.

Just nu väntar jag på att mamma och hennes man ska komma. Det var meningen att dom skulle åka tidigt från Ockelbo. Dom kom iväg vid 12 och hade 60 mil att köra... pensionärer! Det ska hur som helst bli roligt när dom kommer :)

Gustav somnade halv sex idag.. jag är lite orolig att han blir sjuk. Det går ju magsjuka på dagis och jag trodde verkligen att vi hade klarat oss denna gången. Kanske var han bara trött. Den som lever lär få se..

Ha en fin kväll!

Kram

Ps. Ge mig och Elin gärna en röst! Vi vill åka med bloggbussen och ha barnsligt skoj i Danmark :)




Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Festligt, det gjorde jag med, fast jag hade flyttat dem från köket och in till sovrummet.Så idag äntligen fick de komma in i klädkammaren för vila till Jul.Det var bara omtagen som var juliga.När de hängde i sovrummet såg jag att den ena längden var en bra bit kortare än den andra.
Köpte engelskt tyg 2004, som jag sydde gardiner av,hade så gärna velat ha nya men det blev nya från Hemtex till stora rummet, där jag både ser på teve, äter och har datorhörna.+ bibliotek.Var för kallas det vardagsrum, får man inte vara där på helgerna då ?

Är allt bra med Dig och lilla familjen?

Med mej är det bra och kommer att bli bättre när jag nått mitt välbefinnade genom Hälsoenheten.

kram Mi

Östblomman sa...

Hej å hå! Jag hinner inte med att läsa alla dina inlägg :). Fantastiskt vad du skriver! KUL! Ha så mysigt med familjen!

Kram

Emelie sa...

Haha ja jösses! Det va inte illa att ha julen ända fram till påsken :-)
Nu ser det vårigt och fint ut med pyssel, det är ju huvudsaken ;-) Vintern försvann ju inte försen förra veckan ändå haha!

Popprinsessan sa...

Härligt att du kommit igång så bra med bloggandet igen - kul att läsa!
Roligt också att du hittat din klänning och slipper tänka på det. Jag måste börja gå in skorna....

Jag har nu röstat på er från alla mina adresser och håller tummarna - ni ligger ju etta för tillfället och jag hoppas att det förblir så!!

Hoppas att det blir en mysig vecka med din mamma,
kram!