tisdag 19 oktober 2010

Frusterande..

Det är inte så långt kvar tills att vi ska flytta nu och jag sliter mitt hår med att få dagis till barnen..

Jag håller på att bli lite smått tokig!
Innan vi hade bestämt om vi skulle flytta så ringde vi kösamordnaren i Kungsbacka och frågade hur det såg ut och svaret var att det såg bra ut och att det nog inte skulle vara något problem.
Läget idag är lite annorlunda..

Igår fick vi besked om att vi kommer inte få någon plats i december eller i januari och att det förmodligen inte blir några platser lediga förrän i augusti.
När jag frågar kösamordnaren vad vi ska göra och vad dom erbjuder istället så vet hon ingenting för hon gör bara som rektorerna säger enligt henne själv. Det är inte för inte man undrar vad hon gör då?

Efter att vi har flyttat får barnen vara kvar i två månader på sitt dagis här i Torslanda, rent praktiskt är det väl ok för Johan jobbar inte såå långt härifrån men det innebär att barnen får sitta nästan två timmar i bilen varje dag, DET känns däremot inte lika ok.

Förmodligen så löser det sig alldeles utmärkt i slutändan men det tar på krafterna att gå och oroa sig.

Ikväll så ska vi till vårt nya boende och träffa representanter för bostadsföreningen, vi har i varje fall blivi godkända ;)

Ha det gott så länge!

Kram

Follow Ingela la la

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Men visst är det otroligt att saker inte bara kan flyta?!? Otroligt att folk inte fattar att barnomsorg är ett stressande ämne! Ah, lider med er och håller verkligen tummarna att ni får veta att det ordnar sig inom kort så att ni slipper oroa er för detta!

Kram!

Frida-FantastiskaMamman sa...

Har ni ingen dagisgaranti??? Usch för att behöva lägga en massa tid på saker man tycker bara ska fungera!
Hoppas att du får en fin lördag iaf..
Kramar<3