onsdag 1 juli 2009

Vilken film..

...vi såg igår!
Taken med Liam Nesson
Handlar om en fd säkerhetsagent som blir tvungen att försöka rädda sin kidnappade dotter.
Action på hög nivå!
Jag kan varmt rekommendera den för er som gillar actionfilmer :)


Passade perfekt när häxan surtant var/är här. Jag är nämligen inte så säker på att hon har försvunnit än.. hon är väl som jag, för trött för att göra något väsen av sig ;)



Det är lite för varmt här hemma. Vi har ca 30 grader i sovrummet så jag kan inte sova och Gustav han fick minsann för sig att han hade sovit klart 04.50. Det kan inte vara sant.
Ska det behöva vara så...
Nu är det så att Gustav sover fortfarande två gånger om dagen och det är förmodligen en av anledningarna till att han inte sover längre på morgonen.
Fast jag hamnar ju i ett ekorrhjul här hemma för det är inte så lätt att hålla någon vaken som vaknar vid femtiden på morgonen...
Jag får försöka ta och skjuta på den första sömnen lite varje dag kan jag tro..
Jag ska bara bli lite piggare först.

Kram

10 kommentarer:

Wojtan sa...

Hej

Hoppas du blir av med häxan snart. Jag hade, som vanligt, helt fel om den kärring som dyker upp hos mig. Hon kom redan förra veckan och jag slipper henne med andra ord nu i helgen.
Det tackar jag för!

Ha en fin dag.
Kram

CharmKatti sa...

Ja det är verkligen en balansgång. Men precis osm du säger, försök att skuta på första sömnen till efter lunch. Jag gjorde så att vi åt lunch tidigare än normalt ett tag för att få ordning på det. Så lillasyster fick lunch ett tag redan vid 10-10.30 nånting. Det gick bra, då orkade hon hålla sig vaken ett tag till.

Kram!

Angelica sa...

Oj innan 5 det är tidigt! Jag håller på för fullt här hemma med att få tjejerna att skippa siestan så mycket det bara går! Man känner sig lite taskig ibland men jag försöker busa lite extra och sätta igång vattenslangen när jag ser att de börjar bli trötta. Det funkar alldeles utmärkt och så busar de lite till och är jätteglada! Sover sött tills 9 på morgonen :D

Hoppas att du piggnar till söta!

Kramar

Angelica

Bloggullet sa...

Jag såg Taken i förrgår och den var superbra och spännande. Så utbredd människohandeln har blivit och så lätt det är för tonårstjejer att råka i klorna på dessa.
Kram

hemma hos lilla mej sa...

Jag såg Taken i förrgår och det var action hela tiden.Himla bra film.Ha en skön onsdag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

En helt vanlig familj... Eller?? sa...

åå spännande, den ska jag försöka se.. älskar sådana filmer..

Innan fem??? ojojoj det är alldeles förtidigt.. finns det ingen bok som han kan läsa och lära sej att innan sju så är det inte lov att vakna.. hahahhaha nåja, tids nog så sover han längre.. när han blir 13 eller så och vaknar fem på eftermiddagen istället..

Kram Mia

Sabina sa...

Härliga bilder i din header! Har ej hunnit bloggga på länge, men kikar in för att önska dig en skön sommar!
Kram S.

Amanda sa...

Vi har också problem med sömn och tidiga morgnar. Ludwig vaknade 03.30 imorse. Morgon nu mamma! Som en liten solstråle. Behöver jag säga att mamma INTE tyckte det var morgon riktigt än? :oP

Rebecca sa...

Taken är gryymt bra, längesedan jag såg en film i den genren som jag gillade så mycket.
Celine höll under mer än ett år på med att vakna vid 4-5 varje morgon och då var hon pigg. Fram tills nu har hon sovit till 05.30, vilket har varit sovmorgon för oss men nu sedan en vecka tillbaks har de båda sovit till 7-8 och DET är sovmorgon.

Ha en härlig kväll!

Frida sa...

Inte lätt det där med sömn, som du säger ger ju det ena det andra .
Hoppas att tanten har gett sig för den här gången & att Gustav snart börjar att sova lite längre på morgonen.
Puss<3