onsdag 1 juli 2009

Alla dagar är inte bra dagar

Jag har vid flera tillfällen fått kommentarer (inte här på bloggen) av personer som jag känner som har läst min blogg och har synpunkter på hur sockersött och gulligt allt framstår i mitt liv här på bloggen.

Jag kan bara säga att alla dagar är inte bra dagar :) Men man väljer själv vad man vill lägga fokus på..

Jag kan bara säga att jag vill helst minnas den här dagen med Gustav som bilden här nere. Söt, lite finurlig och i sin lila lilla dräkt ;) Även om större delen av dagen har sett ut som på bilden högst upp..

Sockersött så det förslår ;)

Skrikande gnälliga barn har vi väl alla, och tittar man noga så ser man att diskbänken är full oxå. Så har dom flesta det ibland oxå.. Bara inget jag själv vill läsa om..

Vad tycker du?

Mammablogg galan- Jag har provat klänning och klisterlappar. För att vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad klisterlapparna ska sitta där för... Jo, jag vet ju men det fungerade inte på mig. Jag kanske har fel storlek. Imorgon ska jag åka och se om jag kan hitta silikonkuporna som ska vara bra och finnas i D-kupa ;) Silvertejpen är inte långt borta nu ;) Dessutom så har jag helt plötsligt börjat oroa mig för att inte klänningen är bra, att jag kanske ska se om jag kan hitta något annat *suck* Nu suckar jag mest för att jag är fånig. Den är fin!

Det måste vara surtant som spökar i huvudet..

Jag önskar er alla en fin kväll!

Kram

14 kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!

Ja, visst känner man igen sig... Mycke väl... Jag önskar att det vore annat men så fungerar inte livet... Man har bara sådana dagar ibland där allt inte stämmer. men som du skriver, man får lägga fokus på det som är bra den dagen. Har man barnfamilj så är livet inte alltid så lätt. Men de är underbara många gånger och livet leker och de sprudlar av glädje och kärlek till en så det vinner över allt. Ha en trevlig kväll och ta en lugn stund med något du tycker om och njut en stund. Och goa kramar till dig... Ina

Popprinsessan sa...

Sätt nu inga griller i huvudet på mig! Är redan osäker som det är på min klänning - men jag har insett att jag inte kan stressa iväg och försöka hitta något nytt.. eller?

Popprinsessan sa...

För att inte tala om vad sjutton man ska ha på sig på lördag dag?!?!?

Hemmalycka sa...

Håller med dig fullständigt, alla vet att vi har olika dagar och framförallt om man har små barn. Det kallas livet men varför skriva om tråkigheter, jag tycker du gör helt rätt.
Kul att galan närmar sig.
Kram Åsa

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Så sant som det är sagt..Klart att alla har bättre, sämre, lättare, svårare, gladare, grinigare dagar men precis som du skriver så väljer man ju oftast att skriva om gobitarna..inte om alla trotsprotester, blöjbyten, regniga dagar, fulla diskbänkar eller tvättberg osv osv ;)

Kram

ia sa...

Du är jätte jätte vacker i din fina galaklänning så du behöver inte alls oroa dig!
Imorgon får det bli generalrepetion
& hand- & fotspa här hemma hos mig!
När barnen har somnat...
kram kram

maria sa...

´Bloggar ska vara sockersöta. Gnällbloggar är trista. Bloggen är ju som ett fotoalbum med minnen oh vem vill minnas tråkiga saker?
kram maria

♥ Fyra årstider sa...

Å det där känner jag ingen..skit lägger jag åt sidan..jag vill ha en ljus och fin blogg...en må bra blogg.
Skit i vad folk säger..
Kram Lotta

Therese sa...

Denna kommentar känner jag igen, kart man väljer att visa det fina/roliga, ingen blir väl glad av att i en blogg följa mina dammtussars tillväxt, min griniga och skitiga unge eller mina gräl med nära eller kära?! I bland bjuder man på sådana glimtar tillspetsade med humor, men alla människor vet väl att en vardag inte alltid är rosenröd - som du skriver alla dagar är inte bra dagar. Men genom bloggen kan man plocka fram de där guldkornen, och faktiskt inse att det finns fina stunder - och det är inte det sämsta! Önskar er en fin dag och du, klänningen kommer att sitta kanon. Drick ett vinglas medan du gör dig i ordning, så ska du se att allt blir kanon *ler*

Lilla Rummet sa...

Hej! Alla som har barn eller haft barn som nu har blivit stora känner igen sig att vardagslivet inte är en dans på rosor alla gånger.Ungarna sjuka, griniga, trötta, trots mm, och disk, städning och tvätt kan då gå i andra hand. Men mitt i allt elände som kan vara så är de ju så gulliga, nu får jag njuta av mina 3 barnbarn.
Ha de gott
Kramiz Britt

Livet på Citronodlingen sa...

Nåja, om ditt liv framstår som fullkomligt sockersött vet jag inte... Du skriver ju faktiskt inte BARA om bra och roliga saker. Hur skulle annars jag, som inte känner dig "på riktigt" veta att ni har haft en tuff vår med feber och sjukdom för alla i familjen?
Jag tycker du har en bra mix i din blogg :o)

Frida sa...

Alla vet att livet är upp & ner. Jag är en sån som avslöjar det mesta ur mitt liv, men det är ju det som är charmen med bloggande tycker jag att ALLA bloggar på sitt sätt. Vad man skriver om kan ingen annan bestämma.
Jag gillar dig & din blogg:D
Pussar<3
Hoppas att tuttarna hittar rätt nivå till slut ;D

Rebecca sa...

Tycker bara det är bra att man skriver om det positiva, det är ju det som oftast överväger det negativa och det är väl bättre att se det fina i det mesta? Klart att man vissa dagar är på sämre humör och haft en jobbig dag och ibland skriver man om det och ibland inte. Oavsett är ju bloggen något man själv bestämmer över och vad man vill skriva om!

Varma kramar

Mor Penna sa...

Hej, vad kul att du skrev på veckans fråga.

Jo det var jättekul att träffas på galan. Kände bara att det var liite dåligt med tid att faktiskt prata, mingla och umgås. Det blev ju liksom på natten när alla var lite halvtrötta och sådär.
Men vi får en ny chans nästa år :-)

Massa kramar Katja/ Mor Penna