onsdag 29 juli 2009

Nu är vi ensamma :)

Johan har precis kommit hem igen, han var och lämnade barnen hos sin mamma och pappa. Dom ska sova där i natt.

Själv har jag hunnit med en sväng till Lindex och inhandlat lite nytt. Nu ska jag bara mannekänga för Johan och se vad han tycker. Jag har lite svårt att bestämma mig så han får vara smakråd :)

Sen ska vi bara slänga på oss lite kläder och ta bussen in till stan, det ni ;) En vuxen eftermiddag/kväll på stan, det var inte igår! Vi ska möta upp ett annat par inne i stan och det enda jag vet är att vi ska genomföra en 5-kamp på Liseberg, ska bli kul att gå dit och inte behöva sitta och åka farfars bilar 5 gånger på rad. Även om det oxå kan ha sin charm ;)

Vi ska bara vara idag, strosa runt och titta och sätta oss någonstans om vi har lust och lite så där som man ser andra vuxna gör som inte har barnen med sig, sen kan vi sitta och småle lite igenkännande när det kommer en två barnsfamilj instormande med buller och bång. För det är lite så det känns ibland när man kommer någonstans, det är ingen risk att någon missade att man kommer om jag säger så ;)

Jag önskar er en underbar dag, det ska jag ha!

Kram

Follow Ingela la la

10 kommentarer:

Anonym sa...

gillar du konst och tecknande..kika in hos mig=)

Angelica sa...

Åååååh vad mysigt det lät! Hoppas att ni får en riktig kanondag med massor med skoj! Det var ett tag sen jag och älsklingen gjorde något själva nu, kanske dags...

Tusen kramar

Angelica

Therese sa...

Önskar dig/er en toppen kväll!!! Massor med kramar

Livet på Citronodlingen sa...

Härligt, hoppas ni får jättekul!!

2BarnsMamman sa...

Vad härligt med lite vuxentid på tu man hand! Det behöver man verkligen ibland :) Hoppas ni får en superfin kväll! Kram kram

Mor Penna sa...

Åh gud jag vet precis hur det känns. Man invaderar verkligen ställen som tvåbarnsfamilj. Så att bara få sitta i lugn och ro och se andra kämpa kan vara nog så avslappnande.
Hoppas ni får det trevligt, kram

Rebecca sa...

Hoppas ni haft en kanondag med mys och bus. Vi har nyss kommit hem från vår vuxengrej som var helt otrolit bra. Jag fick ju kramas med tre coola killar!

Kram kram

Föressten om ni har lust att komma till Lund vet ni var ni kan bo!

HUSnrNIO sa...

Lät mysigt. Hoppas dagen och kvällen blev som ni önskat.

Miafia sa...

Hoppas ni hade en bra dag/kväll igår, men det tror jag säkert :-)

Vi ses om ett par timmar! :-)
Kramis

segsliten sa...

Har inte tid att blogga, men ville ändå skicka en liten sommarhälsning!
Kram ☺