lördag 25 juli 2009

Lite fantasi är allt som behövs :)

Idag var jag och Elin till Maria med familj för att överlämna en liten tack för hjälpen present och hämta min nyckel hem. Dom har nämligen hjälpt oss med huset medans vi har varit borta.

Elin hade nog saknat Emilia oxå för det var full fart från första stund. Fast hon blev nog gladast av att se pappa Bob som hon så fint kallar Emilias pappa ;) Han fick en riktig bamsekram.

När dom leker som bäst så tittar vi efter vad dom håller på med och då har dom tagit sittpuffen/fotpallen med förvaring och helt enkelt satt sig där och gjort koja. Där satt dom med en varsin låtsasmobil och pratade med varann.. Med fantasi kommer man långt :)

Nu sitter jag här hemma och väntar på att våra vänner ska komma. Dom är och parkerar husvagnen. Jag börjar bli hungrig så jag hoppas att det inte dröjer för länge. Grillat ska det bli, gott! Vi har av någon anledning inte grillat så mycket i sommar...

Hoppas att ni får en fin kväll!

Kram

Follow Ingela la la

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga bilder på tjejerna. Så härligt med en massa fantasi. Skönt att komma hem efter en sådan tur som ni varit på.

Kramar Ullis

Nina - Glamourmamman sa...

Tack, vi hade en jättemyisg dag på Liseberg :-)
Tänkte också grilla ikväll, men det blev lite sent. Har gjort det max 3 ggr i sommar - pga skitsommaren :-( Ha en mysig kväll!

Villa Carl Larsson sa...

Jag har missat en hel del här också ser jag. Man hinner liksom inte med allt man vill nu för tiden. Haft mkt på jobbet och inte orkat blogga som tidigare. I alla fall inte kommentera hos alla trots att jag vill.

Hoppas allt är bra och att helgen är bra. Jag jobbar!

Kram Josefin