måndag 6 juli 2009

Jag är så tacksam

Nu har jag fått sova lite på saken, med betoning på lite ;)

Jag kunde inte sova igår, jag bara låg och tänkte på galan, alla underbara människor jag mött. Jag hade och har fortfarande en massa intryck att smälta. Hoppas ni står ut med att det kommer att tjatas lite från min sida om galan...
När vi kom till Sjöbackens hotell så hälsades vi välkomna och fick en stor rosa goodie bag. Rena himmelriket var det att få gå upp på rummet och öppna och titta på allt som var i. Jag har en massa saker att visa er!

Under hela dagen sen så kom det små (läs stora) vinster och goodie bags, jag har nog aldrig känt mig så bortskämd och uppskattad. Vi kan säga som så att det jag har betalat för att gå med hotell, klänning och allt har betalat tillbaka sig med besked.

Sen är det ju så att den här upplevelsen i sig kan ju inte på något sätt prissättas, den är ovärdelig för mig. Något jag kommer minnas så länge jag lever. Mitt dygn i lyx *skrattar*

Som någon annan oxå skrev är ju att den verkliga vinsten är alla människor man träffat, vänner man fått.

Under dagen så gick vi på olika föreläsningar bla angående säkerhet på Internet, vi fick oxå ett skydd från Symantec, Norton 360 som gäller i 1 helt år, perfekt!

Jag hann med att få lite lockar i håret, blev jättenöjd! Det var två tjejer från Creative lounge som var där och piffade oss mammor.
Resten fick vi sköta själv *skrattar* Allt gick bra med klännigen och boobsen som jag har haft såna bekymmer för. Vi tre höll ihop hela kvällen, riktigt trevligt faktiskt ;) Bilderna ovan är tagna innan champagneminglet och awardutdelningen.

Awardutdelningen sköttes av Johanna Toftby, som oxå höll en föreläsning för oss, helskön tjej!

Nu vann jag inga awardpriser men är jätteglad och tacksam till er alla som röstade på mig! Tack så mycket. Fast jag känner mig som en vinnare ändå :)

Efter awardutdelningen så gick vi till bords och fick en supergod 3-rätters middag. Mer priser lottades ut, barnvagn, en stor tiger från libero och en massa annat. Vi blev underhållna av tal och en stå upp komiker och han var ju bara hur kul som helst. Jag skrattade så mycket att jag trodde inte att jag skulle kunna stänga munnen igen ;)

Efter middagen så blev vi underhållna av två killar som spelade och sjöng och vi dansade och dansade, bilder finns även därifrån men lite censur får jag ha ;)

Tack vare dom här härliga tjejerna så blev min gala lite extra. Vi har haft hur kul som helst ihop med början redan i fredags. Tack tjejer! På bilden ser ni Louise, jag Marie, Ingela, Rebecca, Christel och Katti. Ni är underbara! Dom två sista bilderna är dessutom lånade av Rebecca.

Sen är det ju så att utan Annika, Sessan och Åsa så hade det ju inte blivit någon gala. Jag är så tacksam, jag hoppas att ni vet det. Vilket hästjobb ni har gjort, det var perfekt.

Tack även till er tjejer!

Nu är det dock dax att ta av lösnaglarna som för övrigt inte har ramlat av en enda gång efter galan. Fredag och lördag limmade jag en hel del naglar ;) Är inte det ironi så säg. Dax att återgå lite till verkligheten och mina kära barn.

Ha en bra dag!

Kram

19 kommentarer:

Frida sa...

Den här karamellen kan man verkligen leva länge på. Det var så många intryck & så mycket härliga människor man träffade att det kommer att ta veckor för min hjärna att sortera allt;D
Ha nu en mysig dag tillbaks i verkligheten.
Pussar<3

Carolina sa...

Ja, man har svårt att komma tillbaka till vardagen - har så mycket tankar och intryck som snurrar i huvudet av den fantastiska Galan! KRAM

Pernilla sa...

Hej!! måste vara få säga det att det var enormt kul att få träffa dig du är verkligen en person som bara sprider glädje runt dig.
Har själv så mått börjat landa i vardagen men man vill inte riktigt att den där bubblan skall ta slut.
Kram Pjatt

Popprinsessan sa...

Ja, det var ju så kul på galan att jag inte ens vet vad jag ska skriva om det.. Och det hjälpte kanske inte riktigt hjärncellerna att jag gick direkt till kräftskiva när jag kom hem igår....

Louise sa...

Ja visst var det en trevlig dag. Fantastiskt bra arrangerad! Jättesnällt att jag fick tränga mig in i ert rum. Förstår om det inte var vad som tänkts er då jag trodde jag skulle hänga i Kattis & deras rum. TACK iaf för 2 trevliga dagar på rad där. Vi hörs!

sessan ☆ sa...

Viken härlig Gala smekmånad detta blir! Det är så fantastiskt att läsa era bloggar & se hur positiva ni är, det gör mig så himla glad!!

Miljoner kramar söta vän

Therese sa...

Så vacker du/n ivar och vilka härliga dagar! TACK för att du delar med dig, jag blir så sugen på nästa års gala ;-) Ser fram emot ytterligar inlägg och berättelser från din lyxvistelse. Massa kramar!!!

Sjabbig men chic sa...

Men Gud vad roligt och härligt och lyxigt allt verkar ha varit. Helt perfekt! Och vilken fin klänning du hade, du ser ut som en riktig pralin. Jag förstår att den här galan var minnesvärd och jag skulle gärna velat ha varit med, åtminstone som en fluga på väggen. Ni verkar helt enkelt ha haft jättekul!!

Kram Lisa

Junitjej sa...

Så kul att galan blev så lyckad!!
Nu var jag själv inte med, eftersom jag inte
är någon mamma. Men jag är glad för er skull!

Annika Lind sa...

TACK Ingela för den fina kommentaren!! Givetvis är erfarenhet mindre rolig, men såklart bra, man lär sig av allt i livet :-)

Ibland får man bara bita ihop le och se glad ut du vet ;-)

Absolut måste vi ha tid att träffas, kommer med största sannolikhet att åka in till Göteborg inom de närmaste dagarna för lite jobbgrejs, kanske kunde vi passa på att ta en fika då?!

Varma kramar!

Annika Lind sa...

UNDERBARA bilder glömde jag ju att skriva!! Är en ren njutning att surfa runt bland alla bloggar och se hur bra allt blev :-DDD

Varma kramar igen!

Amanda sa...

Ni verkar ha haft en underbar helg! ^^ Maten ser så smarrig ut och lyx i överflöd. Ni är så snygga allihop!
Jag är så besviken att inte jag kunde följa med. Men det går väl fler tåg.

Skönt att alla ni som kunde åka blev nöjda iaf.
Kram

Lykkeliam sa...

hey yo! det var himmelens kul att träffa dig, den roliga bloggerskan bakom Ingelalalalalala...haha.

Hanna sa...

Det låter som om du har haft det helt underbart.
Hanna

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att få ett sådant lyx dygn. Behöver man verkligen när man är småbarnsmamma. Ni är ju så snygga på bilderna.

Kram Ullis

Jessica sa...

Hej tjejen!
Visst var det en fantastiskt rolig helg :)

Det var så roligt att få träffa dig oxå!!

Stor kram
//Jessica

Mamma russin sa...

hej gulliga du!!

det var så roligt att träffa dig.. :) och jag håller med dig, hur ska man kunna smälta denna helt.. hade gärna haft ett par timmar till eller ett par dagar till kanske.. så man hann prata mer och bara sitta och fika tillsammans... :)

fina kort du tagit ..
kramkram gumman

♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥ sa...

Hej! Visst var det en underbar kväll! Jag undrar vart du har hittat "mingelbilderna"?

Bernike sa...

Alltså, vad fint du beskriver din upplevelse. Jag ryser o nästan fäller en tår. Det här var du värd. "En dag i lyx."
Alla vänner man får är verkligen ovärderliga.

Bästa kramar vännen.