torsdag 2 april 2009


Fick jag köpt några blommor idag?

Nej det fick jag inte, men jag har köpt jord i varje fall. Jag hann inte till blomaffären innan det stängde och kom på den brillianta idé att jag kunde lika gärna åka in på Maxi och köpa såna blommor där.

Imorse när jag var och handlade mat så var dom slut... det skulle komma in under dagen. Gissa vad? Dom hade tagit slut igen! Inte bara jag som ska göra lite vårfint i krukorna ;-)

Jag köpte i varje fall jord för den säcken får jag inte med mig hem om jag ska gå med barnen i morgon. Då blir det en promenad till blomaffären. Gustav i vagnen och Elin på plattan och blommorna får förhoppningsvis plats i korgen under vagnen =)

Idag var en sån här dag som inte hade gått ihop så speciellt smidigt om jag inte hade haft min kompis Ingela i närheten. Hon kom hit med sina barn efter dagis och var här så att Gustav kunde fortsätta sova när jag hämtade Elin. Sen hjälpte hon mig att göra middag medans barnen lekte och vid det här laget så hade hennes äldsta dotter oxå kommit så hon hjälpte till med dom minsta. Inte nog med det hon stannade här så jag kunde åka iväg och hämta Johan på jobbet. Varför detta krångel kan man undra... Johan skulle jobba sent och jag hade lovat att jag skulle gå på husrådsmöte och representera vår avdelning på Elins förskola.. Vi hade inte så där jättemånga minuter på oss att skifta här hemma men det gick bra och jag kom i god tid (jag tycker ju dessutom inte om att komma för sent..). Tack Ingela och Sofia för hjälpen!


Våra små änglar lekte dessutom så himla bra idag... trodde vi!

Dom var i mitt och Johans sovrum och ritade med bläck på lakanen... Inte hela världen, det hade ju kunnat varit väggen =) Det har ju oxå hänt, fast inte hemma hos oss.. Nej, det som var värst var att vi hade en förstoring på Elin och Gustav som vi var jättenöjda med. Den hade dom små änglarna ritat på och knölat till. Jag blev så ledsen :(

Det var Stjärnstudio som hade ett erbjudande på barnmässan som vi tog, vi tänkte att det var inte så dyrt så blir det inte bra så är det inte hela världen... Det blev ju jättebra.. men vi köpte bara en förstoring... Den finns inte mer om jag säger så..



Visst ser dom oskyldiga ut??

(det är en gammal bild från när Anna hade kalas)

Ha en fin kväll!

Kram

16 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Ja precis, man är nog inte ensam om vårplanteringen. Det kommer nog in fler eller så får du kila till blomaffären.

Underbart med vänner. De ställer upp i vått och torrt.

KRAM Josefin (Är fortfarande lika glad att jag vann hihi)

Frida sa...

Låter som din dag har varit full av upptåg både bra & mindre bra;)
Vänner är bäst! Fast det inte är kul så får man försöka att se det från barnens synvinkel dom ville ha roligt med pennorna. O dom inser ju inte konsekvenserna av allt dom hitta på. Men kort är det ALLID tråkigt när dom blir förstörda...
Hoppas att det gick bra på mötet o att du får en fin kväll.
Kramar<3

Sjabbig men chic sa...

Det är kanon med väninnor! Ja, vänner överhuvudtaget. Både för stora och små. De små stöttade säkert också varandra i sitt pyssel.;)

Kram Lisa

Anonym sa...

Det var en händelserik dag på både gott och ont!
Hoppas att du kan vila upp dig till i morgon! Kram anna

Tess sa...

Det är underbart att ha riktigt goda vänner!
Kram

Hemmalycka sa...

Men vilken otur att det var slut.
Härliga vänner som kommer till undsättning. Tråkigt med bilden, förstår att du blev ledsen.
Kram Kram

Anonym sa...

Jahha man blir nominerad om man går på mammablogg galan ..
Får se om det kanske är nåt nästa år då !
Tack för förklaringen ska kolla in om det går att rösta ..
Kram Jenny

Mamma Russin sa...

hej gumman..:)

Jag har använt mig av schabloner från panduro.. färgen har jag "duttat" dit med en "svamp dutt" haha.. vanlig hobby färg använde jag mig av..
om det är rätt eller fel har jag ingen aning om men bokstäverna sitter där det ska iaf.. hihi.. kan lägga upp bilder på materialet om du vill..:)

det är tur vi har underbara vänner..:)
kram och natti natti

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken otur du hade med dina blommor, men det lär ju bli massor av blommor att köpa framöver. Det är tur att man har vänner som kan ställa upp och hjälpa till så mycket när man har det körigt. De ser verkligen oskyldiga ut de små prinsessorna. Det är tråkigt när det är sådana saker som blir förstörda som är svåra att ersätta.

Kramar Ullis

Vero sa...

Ja vad säger man? De ser ju så oskyldiga ut.

Tänk när Simon var 2 år och fick tag i mitt nagellack till Halloween. Ett svart. Först hällde han ut hela flaskan på bordet, som tur var så var det på marmorbordet så det gick lätt bort, men sen målade han sina naglar, fingrar, händer, armar... Och toalettstolen... och konstigast av allt, ingen annanstans. Gick ju inte att ta bort det från honom heller, för att skydda huden hans mot starka medel. Det fick nötas bort. Och att allting kan gå så himla fort... Jag fattar inte att han hann med allting heller. Man bara vände ryggen till.

Önskar dig en fin söndag!

Sabina sa...

Ja, även dom sötaste små änglar kan hitta på bus! :)
Vi har fortfarande snö kvar på marken så tanken på att plantera blommor finns inte här ännu!
Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram Sabina

CharmKatti sa...

Åh, man blir både arg, ledsen och besviken när något sådant händer. och så förbannar man sig själv över att man inte är mer uppmärksam. Och framför allt, varför låter man pennor ligga framme?
Känner igen hela scenariot. Det har hänt här, mer än 1 gång om jag säger så...

Frida sa...

Ha en jättefin fredag du med<3
Hoppas att du slipper några mer upptåg idag;D
Kramar

Popprinsessan sa...

Min dotter L skulle bli så avundsjuk om hon såg bilden med de rosa klänningarna.. Själv har hon en blå Askungen-klänning, för Askungen är den stora favoriten, men å andra sidan är nog rosa en större favorit..

Att ha en Picasso i familjen.. hände oss också för ett par helger sedan. Var på kalas hos kusinerna och plötsligt var L och hennes 6 månader äldre kusin på ovanvåningen. Det var bara några minuter innan vi insåg att de var väldigt tysta... De hade ritat ner hela rummet med whiteboardpennor. Kusinens rum.. det var dörrar, väggar, garderob, bokylla, byrå, leksaker.. allt! Man kunde liksom följa spåren och såg att de gått efter varandra med en svart och en grön penna.. Inte kul! Som tur var gick det bort från vissa av möblerna, men inte väggarna osv. Puh! Detta är väl bara början kan jag gissa!

Emma sa...

aah tack för påminnelsen, jord måste jag köpa =) ha en bra helg =)

HUSnrNIO sa...

Dessa kreativa och påhittiga barn...