söndag 15 mars 2009

Talangfull...

.. är jag knappast när det gäller att måla något som ska gå och urskilja vad det ska vara. Jag gav mig på att måla mina ramar som jag har målat så vita och fina. Det var meningen att jag skulle göra dom lite roligare och så skulle dom passa in i Elins rum. Lyckades jag?

Nej, det gjorde jag inte. Det blir till att måla dom vita igen =)

Jag ska gå förbi Paduro imorgon och se om dom har några schabloner jag kan använda.. Jag har insett mina begränsningar.

Jag tycker inte på något vis att det måste vara perfekt, det kan till och med vara lite charmigt i ett barnrum om det inte är det... Om det hade varit ett barn som hade målat. Problemet är ju att det inte var det, så nu är det inte det minsta charmigt.. *skrattar*



Nu är jag modig och visar upp dom ändå, men ni måste ju förstå vad jag menar!

Jag kan inte påstå att jag har gjort så många knop här hemma idag.. Vi har fått lite luft och några solstrålar på oss idag i varje fall. Gustav satt i vagnen och riktigt njöt *ler* Nu sover han så jag borde vika lite tvätt så har jag gjort någonting rätt i dag ;-) Fast man ska ju inte ropa hej än, jag kanske inte lyckas.. =)

Vill du oxå ha chansen att vinna ett av tre smycken från Lica- Creative? Det kan du göra här

Kram

17 kommentarer:

Mamma Russin sa...

va bra att du inte hörde mig på filmen, hihi.. jag försöker men det går ju inte att vara tyst.. hur gamla är din barn??

det finns jättefina schabloner på panduro.. har också insett min begränsningar.. haha.. men det är så kul och pyssla.. jag älskar att sy gardiner.. och fikabröd till stina framtida "bageri" haha..kramkram

thebromanders sa...

Jag tyckte de såg söta ut! Men jag förstår precis vad du menar. Sån där är jag med... det måste kännas rätt, annars retar man sig bara... kanske ha nån av barnen att måla istället:) Det är ju verkligen så att då blir allt så jättefint o känns äkta o rätt!

Anonym sa...

Det ska verkligen ha den rätta känslan... Därför använde jag mig av dotterns teckning när vi dekormålade väggen!
Önskar dig en skön söndag! kram anna

Livet på Citronodlingen sa...

Jag tycker de ser jättesöta ut!! Vad tycker Elin själv?

Anonym sa...

Jag tycker de ser fina ut. Sådant som man kan köpa i affären. Men det är lustigt, då accepterar man att det inte ser "perfekt ut". Tycker alltså inte att du ska måla över (om du nu är intresserad av vad jag tycker;)
Ha det fint!

Mamma Linda sa...

Men Ingela, de är ju jättefina och jag tror att de skulle bli jättefina i Elins rum med söta bilder på henne själv. Det är bara för att du själv har gjort dem som du inte "acceptera" dem *fniss* Jag tycker inte att du ska måla över dem. och som pysen73 sa: vad tycker Elin om dem?
Kramar Linda

Villa Carl Larsson sa...

Jag hittade en schablon på Panduro och den verkade bra. Jag kan inte skriva så snyggt och då kan fina schabloner vara till hjälp :)

Rätt låt som vann Melodifestivalen. Nja jag kan väl inte direkt tycka det va. Jag gillade ju Alcazar, EMD och Måns jag men ingen av dem kom ju i topp direkt. Att Ugglas kom så långt som tvåa är för mig en gåta men tack och lov vann hon inte.

Numera finns det Barometer lampor hemma hos mig :)

Kram Josefin

Vero sa...

Hej hej!

Tittar in för att säga hej. Hoppas helgen varit bra. Själv har jag haft fullt upp.

Ha det gott och vi hörs igen.

♥ cloudberrie ♥ sa...

Jag tycker det ser sött ut!

KRAM från Eva

Sjabbig men chic sa...

Nu fattar jag faktiskt ingenting. Jag trodde att du skulle visa upp en katastrof men de där blev ju jättesöta. Jag tycker att du är jätteduktig!

Kram Lisa

Anonym sa...

Hej
Vi besökte visst varandras bloggar samtidigt :)
Jag sitter och läser bloggar för fullt för att se i vilka kategorier de ska nomineras. Ska bli superkul att träffa Er alla!

Wojtan

Therese sa...

Det där var väl inte så illa, tycker de blev charmiga!

Stor kram,
och en fortsatt trevlig kväll!

Anonym sa...

Hej

Vi har en tillfällig butik som vi får ha fram till maj månad. Äger ett företag som heter Energiråd Norden AB och vi säljer värmepumpar. Butiken ligger mitt emot Ica Maxi. Om två helger är det min tur att jobba där så har du vägarna förbi då måste du kika in och hälsa.
Kram

Hem och Lycka sa...

Men de är ju jättefina! Söta!

Tack för tidningen, Martin hälsar. Typiskt nog fanns det några ex nu på Ica såg jag ikväll när vi speedade iväg och postade EC-paket.. :-D

kram

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Hej hjärtat!

Tittar in med en miljon kramar till dig ♡

Malin sa...

Ja man är alltid så självkritisk.
Blir det inte lika perfekt som i huvudet, då är det lika bra att göra om det. Är precis likadan.

Här har jag lyckats få rätt mkt gjort trots det fina Gbgvädret vi haft.
Grannarna satt och njöt i solen när jag gick förbi, det kändes så härligt med vår i luften.
Alla blir så mkt gladare och allt blir plötsligt så mkt enklare.
Vad vore livet utan alla våra årstider?

Kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Jag tyckte ramarna såg helt okey ut ju..! Men på någe vis förstår jag hur du tänker/menar. En gång då vi hade föräldramöte på storprinsens skola så fick vi föräldrar "pyssla"..Vi skulle göra ramar till våra barns skolfoton som i sin tur skulle sättas upp på skolan sedan. Jätteskoj..men Edward var inte fullt lika imponerad över mammas "full i pärlor o rosetter ram" då han dagen efter kom till skolan..(SKRATT!) Jag gjorde mitt bästa o tyckte det var jätteskoj men ja..tydligen var den inte tuff nog =)

Kram