tisdag 3 mars 2009

Kortkväll

Klicka på bilden så blir den större

Igår kväll var jag iväg med Ingela (bliden ovan) till kyrkan där dom hade kortkväll för mammor! Hur kul som helst. Vi var där vid 18.00 och kom hem kl 22.00. När det var dax för en välbehövlig fika så kändes det inte som om jag hade tid... Jag vill ju göra kort!

Jag är ju nybörjare på området men det är riktigt roligt tycker jag. Rena drömmen var det oxå. För 150 kr fick man 7 st papper både mönstrade och enfärgade. Använda hur mycket olika dekorationer som helst. Stämplar och embrossing. Ja, allt som man kan tänkas behövas ha fanns! Jag vet inte ens vad man ska ha allt till =) Fikat ingick oxå! I slutet av mars är nästa gång. Då ska jag se till att vara där! Jag fick en massa saker med mig hem så jag kan ju göra fler kort här hemma. Två av korten blev helt klara. Ett hann jag inte riktigt med, men nästan.

Jag kan inte beskriva hur skönt det var efter middagen igår att få gå ut och stänga dörren, vara ensam och faktiskt göra något kreativt. Fantastiskt!

Inte för att dagen igår var speciellt jobbig direkt men med två barn som är lite halvkrassliga och gärna hänger i byxbenen mest hela dagen så var det skönt att få lite space. Göra något där man inte pratar om barn hela tiden. Eller inte alls när jag tänker efter..

Elin är fortfarande hemma, hon är inte jättesjuk men inte riktigt på topp heller. Vi får se om vi tar och drar igång med ett bullbak idag =) Problemet med all denna bakning är ju att jag inte ska äta något. För mesta går det bra men det underlättar inte när det luktar nybakat stup i kvarten...

Vill du vara med och tävla om ljuslyktor från webbutiken Ellis Corner? Det kan du göra här

Kram

14 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en härlig kväll! Dina kort blev fantastiskt fina!
kram

Vicky sa...

Vilka fina kort! Perfekt när allt finns tillgängligt på det viset - det är svårare när man sitter själv hemma och inte har allt material (och inte vet vad man ska köpa heller...)
Också jag är hemma med ett halvsjukt barn idag. Hoppas ni får en bra dag. Kram

Therese sa...

Men vilka fina kort!!! Och så kul med en så kreativ egentid, jag blir allt lite avis ;-) Krama om E, och ha en fortsatt fin dag oavsett om det blir en bulle eller ej i magen *ler*

Kram Therese

Moonrose/ Vonneli sa...

Vad kul med en kreativ skaparkväll, förstår att det var skoj...egentid behövs för att hämta krafter.... och vad fina dina kort blev.
Ha det nu så gott och skaffa dig en underbar fortsatt vecka.

Angelica sa...

Wow, du är duktig Ingela! Jättefina kort! Jag pysslar mycket hemma men det där kan jag inte ;D

Ha en mystisdag!

Många kramar

Angelica

Vero sa...

Jag är rädd för att börja med kort, för jag skulle nog fastna för det på en gång.

Ikväll har vi pysseträff här. Min kompis skall göra kort. Hon har ju webbshop med korttillverkningsgrejer. Är du intresserad finns länk hos pysselgrottan.

Ha en fin dag!

Hemmalycka sa...

Härligt att komma iväg även om det är en kort stund, kommer ihåg när mina barn var små hur värdefullt det var och vad mycket kraft man fick till kommande dagar. Det där skulle jag vilja prova, verkar helkul tycker jag och dina kort blev jättefina (om de är dina?) Lycka till med baket.
Kram Åsa

Marie//Tekla Maräng sa...

Låter som en underbar kväll utan barn och med vuxen prat och jätte roligt verkar det ha varit.
Korten är så fina som du visar.
Kram Marie:)

segsliten sa...

Fina kort! Det där skulle vara kul att hålla på med.
Jag har tyvärr inte kommenterat speciellt mycket de senaste dagarna, men nu är jag tillbaka på banan och kan ta itu med cybervärlden. Det var ju lite svårt att hinna med att kommentera mellan alla kalas, semlor, shoppingrundor, korvgrillningar och kälkåkningar. För att inte tala om alla härliga middagar mamma och hennes man fixade.
Kram ☺

Therese sa...

Så fin din nya header är, har försökt skriva flera inlägg, men inga verkar komma fram... gör ett sista försök med detta... Har du fått många fler ber jag om ursäkt.

Kram kram

Sabina sa...

Så fina kort du har gjort! Det låter väldigt trevligt med en sådan kortkväll och det är ju roligt att skapa någonting fint.
Jag har också lust att göra kort, men inte har jag ju material hemma. Måste nog gå och köpa nån dag.
Kram S.

CharmKatti sa...

Vad härligt Ingela, det är ju precis sånt som vi behöver!
Jag är så glad att jag anmälde mig till galan, då ska vi verkligen bara ta hand om oss själva:-)

Ingela la la sa...

Tack alla för era snälla kommentarer om mina kort! Jättekul.

Charmkatti- Jag har lite svårt att öppna din sida, min dator fåt tuppjuck och öppnar fler och fler av dig.. slutar aldrig. jag får stänga av! Provar imorgon igen.. Jag är oxå glad att su anmälde dig. Det ska bli jättekul!
Kram

thebromanders sa...

Det där är jag också sugen på att börja med! Låter jättekul!!

Du har en sån fin sida! Har varit här förut, men glömde lägga till dig i min lista. Så nu ska jag INTE glömma det...