onsdag 14 januari 2009

Träningsvärken...


...kom som ett brev på posten. Fast lite snabbare.. Jag hade träningsvärk redan en timme efter passet. Hmm, är det bra? Det som är bra är i varje fall att det inte är värre idag =)


Den här gången så gick jag inte på Friskis, även om jag kommer att fortsätta med det oxå. Fast dit är det en bit och åka och alla som har barn vet ju att det är tid man saknar..

Här finns Torslandagympan, det är två systrar som har pass på tis och tors. Jympan är som ett friskis medelpass. Det bästa är att det kostar 300 kr för en termin! Hur bra som helst. Att det tar mig 10 minuter att gå dit är en annan fördel. Klart jag ska smita iväg på Friskis med jämna mellanrum oxå, då kan jag ju gå på spinningpass där istället =)


Det var jätteskönt att komma iväg och få röra sig. Det var en av dom lite svängigare låtarna då vi stod och studsade så kom jag att tänka på att det här är väl så nära krogen man kommer nu för tiden... Inte för att jag har någon jättelängtan, men det är ju väldigt roligt att gå ut och dansa (menar inte styrdans) ett gäng kompisar.. Nu ska jag på tjejhelg igen i början av maj så jag får väl dansa av mig då!

En annan sak med gympan är att en del rörelser passar inte min kropp så bra just nu... Ni vet den där när man står och hoppar med armarna över huvudet och liksom twistar (är det någon som förstår?) Nu är jag ganska storbystad för tillfället (håller på att sluta amma så dom faller nog på sin plats snart...), jag har en del bilringar. Tänk er då denna övning när hela kroppen kommer i gungning och sen blir det otakt på dom olika lösa kroppsdelarna! Inte har jag vett att sluta heller (skrattar), jag har det i mig sen jag spelade fotboll tror jag, när man tränar då gör man vad dom säger..

Hur som helst, jag ska dit på torsdag igen! =) Det bjuder jag på. Om det nu skulle vara så att någon blir sjösjuk av att titta får dom ju helt enkelt titta på något annat!

Idag är båda barnen hemma och vi ska gå på öppna förskolan på eftermiddagen. Ska bli roligt!

Vill du vara med och tävla om halsbandet? Det kan du göra här
Kram

11 kommentarer:

Vero sa...

Hahaha... du e rolig du. Sjösjuk... hahaha... Men jag känner igen det där.

Önskar dig en fin dag. Jag har massor idag på jobbet. BLÄ!

Livingroom sa...

Tusen tack för vinken om Ikea! Tänkte att det inte går pga att soffan redan är två år gammal ( nej, jag har inte tvättat den tidigare !!). Gjorde genast som du sa, dvs. ringde till Ikeas reklamation. De tog emot min anmälning och skall undersöka "fallet". Hppas de ger mej ett nytt...
Ha en bra dag,
Lotta

Anonym sa...

Trevlig blogg du har.
/Eva-Lena

Lallis - liv och leverne sa...

Haha, hoppas att du slipper att bli sjösjuk:)
*s*
Du är go.
Ja.. det är ju nackdelen med träniongsvärken. Tur att det ger mer så att man liksom står ut med den. Du är dutti!:)
Kram Lallis

Vicky sa...

Vilken under bar beskrivning. Skrattar högt här vid datorn :D

Jag känner mig lite vimmelkantig efter min tenta, men måste bestämma här nu om jag ska ge mig ut något innan jag ska hämta barnen. Alla måsten får iaf vänta till en annan dag!

Ha en bra dag- öppnis låter mysigt!

Sjabbig men chic sa...

Jamen, det är ju jättekul att dansa det håller jag verkligen med om! Och träningsvärk är ju egentligen toppen det med. Det biter Ingela, det biter!

Kram Lisa

Angelica sa...

Jag sitter här och skrattar åt ditt inlägg, jag känner igen mig precis! Inte så duktig som du, min träning blir att dammsuga idag, hatar att träna, men har slutat med kolhydraterna så sakta men säkert... Ha en kul dag (jag ler fortfarande)!!!

Anonym sa...

Jo nu fick du mig i självgungning när jag skrattar så här hysteriskt!
Ha det så bra i kväll! Kram anna

Anonym sa...

*skrattar* Gó du är!!!

Men vilken smart gympa o billig!! Fynd ;-D


Du har en AWARD att hämta inne hos mig!!

Kramis

Sara Mårtensson sa...

Tack! :-)

Hihi.. vad härligt du beskriver ditt träningspass! :-D *torkar en skratt tår*
Tycker du är så duktig och träningsvärk är skönt så den ska du njuta av. Då känner du att du har gjort något! Jag har en annan slags värk för jag föll nerför trappen igår.. aj aj men jag överlevde då..

Hoppas att din träningsiver smittar på mig.. du får hosta lite på min blogg nästa gång du tittar förbi ;-)

Kram Sara

Villa Carl Larsson sa...

Härligt med träningsvärk ändå, eller hur? :)

Så ni ska kika på hus?? Bor ni i hus och är intresserade av ett annat? Vad roligt.. jag vill också titta på hus. Det kommer inget som jag vill ha just haha. Men tids nog kanske. Kan ju ändå inte köpa något ännu. Måste ju börja jobba först.

Kram