söndag 18 januari 2009

På tu man hand!

Idag åkte vi till Johans föräldrar och lämnade barnen. Det är första gången vi är tillsammans utan båda barnen sedan Gustav föddes. Det var sååå skönt! Får man säga så??

Vi hade några timmar att spendera, så vi åkte till Kungsmässan, ett köpcentrum i närheten och bara gick och strosade. Tog en fika och bara satt och pratade. Jag hade nästan glömt hur det var att sitta och prata utan att någon annan krävde uppmärksamheten. Jag säger det igen; Det var sååå skönt =) Vi hittade två par skor till Gustav på rean, perfekt! Vi har kommit på att han går ju faktiskt så han kanske ska ha skor på sig... Så trots att vi försöker ha köpstopp så köpte vi skor, men skor måste man ju ha!

Sedan tog vi en tur med bilen, åkte och tittade lite på omgivningarna. Ungefär där tog det roliga slut, jag fick blodtrycksfall och började må jätteilla och blev yr, typiskt. Jag får så ibland inget allvarligt men man mår ju inte så där jättebra.. Då bestämde vi oss för att det räcker med vuxentid för den här gången, det är ju ingen idé att man vänjer sig =)

Ska hela sanningen fram så tar det ju inte så lång tid innan man sitter och funderar hur barnen har det ;-) Men det var skönt och vi behövde bara få vara en liten stund.



Passade på att fråga om dom kan tänka sig att ha båda barnen en hel helg... Det kunde dom :-) Vi ska nog åka till Malmö och bo på hotell, äta gott och bara vara (igen). Vi får se när det blir, nu ska vi ju först till Sälen, sedan fyller båda barnen år.. Blir nog inte förrän i slutet av mars. Den som väntar på något gott.. (väntar alltid för länge, brukar jag säga men inte den här gången då..)



Vill du vara med och tävla om ett halsband? Det kan du göra här

Kram

11 kommentarer:

Anonym sa...

Va mysigt med "egentid"!
Man SKA tycka att det är skönt, annars är det något som är fel!
Kollade ni in husen oxå?
Kramar i massor!

Anonym sa...

Härligt att få njuta en stund. Konstigt det där att man saknar dem så otroligt snabbt...
Kram kam

Anonym sa...

Det låter ju hur trevligt som helst! Det är helt ok att både tycka och säga det...bara det är en begränsad tid förstås!
Kram Anna

Mamma-Mu sa...

Självklart får man ha "egentid"!!!
Det borde vara en rättighet som småbarnsförälder tycker jag!!!!
Är inte så himla bekant med just "egentid" men de få stunder som vi får bekanta oss med detta underliga begrepp får man mersmak, liksom, samtidigt som man är ganska nöjd efter en helg!

Ha en toppen bra vecka!
Kram Mimmi

Ps. Våran Doris är "en" korsning mellan Tax, Jack Russel, Papillion å Pudel... *skrattar* Ds.

Vicky sa...

Låter mysig. Synd att det slutade med illamående - men nu har ni ju ngt väldigt skoj att se fram emot i vår !!
Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Sååå skönt med lite egentid:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Egentid är jätteviktig i förhållanden, dessutom behöver man få längta lite efter barnen.
Kram Åsa

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt med lite vuxentid. Det blir ju lättare och lättare att få det igen när barnen blir större. Så duktig du är som håller i träningen och kör på.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

segsliten sa...

Det är bra att vara ifrån barnen ibland, tyvärr blir det ju som du sa, aldeles för sällan. Jag känner att jag skulle behöva komma ifrån mina ett tag men det verkar aldrig gå att planera in. En helg skulle vara skönt, bara få vara, utan krav.
Kram ☺

Vero sa...

klart man får säga så och det är ju så att man sen börjar längta och fundera. Hihi...

Egentiden är så viktig. Vecka 8, ska vi ha egentid, jag och maken. Jobbar förvisso, men vi har hela kvällarna tillsammans. Slutar nog med att vi grejar till sent på kvällen och somnar i soffan. Hehe...

Ha en fin dag!

Malin sa...

Vad mysigt det lät, förutom att du blev dålig på kuppen.
Har inte varit i K-baka på länge men vet att det ligger en rätt mysig inredningsbutik där som är värd ett besök.

Kram