onsdag 21 januari 2009

En kräka i ansiktet...

...fick jag idag! Det är sånt man ser på galna hemvideos och skrattar åt på tv:n. Jag gör ett klassiskt lyft över ansiktet med Gustav och gullar lite och då kräks han! Äckligt. Inte så mycket och JA, min mun var stängd. Han kräks aldrig så jag har liksom inte ens tänkt tanken att det skulle kunna hända...

Här går den oskyldige lille pojken omkring på öppna förskolan. Här är han med sin kompis Arvid. Nu är han förlåten men det var inte ett sånt där gulligt ögonblick man vill föreviga...

Idag har vi varit i farten hela dagen. Jag är helt slut, dessutom är jag lite trött i kroppen efter gympan igår. Vi började vid nio imorse, då gick vi hem till kompisar och lekte lite. Efter lunch bar det av till öppna förskolan. Där är personalen helt fantastisk. Dom målar, pysslar och har sångstund med barnen. Vill jag som förälder vara med så är jag det annars låter jag bli. Det är så skönt att det är på det viset om jag behöver ge Gustav mat eller vad det än är så tar dom Elin under den tiden. Jag trodde först inte det var sant. Elin bryr sig inte om mig ett dugg, klart hon tycker det är roligt när jag är med på sångstunden men det är helt ok om jag går iväg oxå! Underbart.
När vi sedan kom hem ringde en kompis som var utelåst så vi fick middagsgäster och en till liten tjej i badkaret till kvällsskrubbet ;-) Roligt hade dom! Blöt blev vi!

En Award





Har jag fått av AngelicaE Tack så jättemycket! Jag blir jätteglad för utmärkelserna jag får! Stolt oxå, som en tupp! =) Självklart får du tillbaka den, riktigt roligt att följa din vardag på Mallorca!

Jag tar tacksamt emot den men den här gången behåller jag den då jag har fått den förut en gång! Lyxigt va? =)

Roligt att så många vill vara med och tävla om smultrontvålen från Björk & Berries! Vill du vara med ska du klicka här

Kram

9 kommentarer:

Widénskan sa...

Grattis till utmärkelsen och vad mysigt med en extra till kvällsskrubbet.
Vad härligt med kräk i ansiktet..
Jag vet känslan *flinar*
Kramar

Hem och Lycka sa...

Usch då, men jag anar att jag säkert också hamnar i den sitsen nån gång. Eller Martin :-D

kram

Anonym sa...

tan tvekan är de kräkmomentsen något att föreviga... med Linus hade jag några. Men med Tildis som oavkortat kräktes det första halvåret slapp jag dem som tur var ;-)

Tack för alla fina kommentarer de senaste dagarna!!

Kramis!

Mamma Linda sa...

Grattis till den fina utmärkelsen.
Vilken härlig öf, annars blir det ju lätt att man får kuta runt som en illbatting för att hinna med de små och se vad de ställer till med *hehe*
Ikväll ska jag på yoga igen, åhh vad jag längtat :-)
Ha en bra dag
Linda

Anonym sa...

Härlig bild på lillkillen.....
Inte kul med kräka i ansiktet. Kram ram

Villa Carl Larsson sa...

Grattis till ytterligare en award. Du är omtyckt du Ingela :) Det förstår jag!

Och en kräka i ansiktet får man väl tåla om man är morsa *skratt* Näe då jag skojar bara. Sån´t som händer bara.

Ha en fin dag. Kram Josefin

Angelica sa...

Lika spännande med barn varje dag ;D

Jättesöta bilder på det lilla trollet...

Kram till dig

AngelicaE

Fröken Eko sa...

Man ska aldrig säga aldrig! :)

Hoppas det går bra med vattkopporna och att dom inte kommer ivägen för semestern.

/Fröken

Vero sa...

Nu har jag tittat på lokalen. Är eld och lågor. Mycket behöver göras och jag har gett mig fasen på att jag ska göra det själv, det får ta den tid det tar coh möbler har jag att fylla lokalen med och jag behöver ju inte öppna upp butik än heller. Hehe...

Ska hem och prata med maken också. Min chef, som äger lokalen, gav mig en mycket mycket bra hyra. Så det vore dumt att tacka nej, och skulle det inte funka ja, då får jag säga upp lokalen och fortsätta hemma igen som vanligt.

Maken vill nog ha tillgång till vårt hobbyrum igen. *fniss*

Det behöver målas och sen är det en del som behöver fixas till, men vad fan, jag får väl dra ur tummen som sitter mitt i handen och göra ett försök. Kan inte kräva det av maken, eftersom han har fullt upp hemma med renoveringen. Och detta är liksom "mitt"... Vill inte känna att jag belastar honom. Om han inte själv vill förstås.

Jag är verkligen eld och lågor.

Vi hörs igen! Kramen