måndag 27 juni 2011

Min barndom

2011-06-274

På midsommardagen åkte vi vidare till mamma och Kalle men på vägen stannade vi till i Kolforsen strax utanför Ockelbo.

Där finns så många minnen, minnen från min barndom. När jag är där och tänker tillbaka så är det nästan outhärdligt. Det är en plats som alltid alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Tyvärr så har vi ju ingen sommarstuga där längre men jag åker dit varje gång jag är och hälsar på mamma. Dom har ju flyttat ifrån min barndomsby. Nu bodde vi inte där när jag växte upp men vi hade sommarstuga och var där all ledig tid som fanns.

Jag önskar inget hellre än en stuga där men det är tyvärr lite långt att åka.. Som tur är så finns det 2 stugor för uthyrning nu för tiden. En av dom är till och med vår barndomsstuga. Nästa sommar så ska vi nog hyra den stugan i en vecka.. Jag behöver nämligen spendera lite tid i Kolforsen.

 

Mina barn tycker om det lika mycket som jag. Vi som bara skulle åka en sväng och titta blev kvar nere vid sjön en bra stund och efter ett tag åkte kläderna av på barnen och Johan som badade för fullt. Det slutade med att jag fick gå till bilden och hämta hushållspapper för det var det enda jag hittade att torka dom med Skrattar

 

Kramkalas

Inga kommentarer: