söndag 15 maj 2011

The reef!

2011-05-152
När vi hade checkat in så hade jag en plan på att vi skulle ta en liten vila på rummet. Inom 5 minuter så hade Elin bytt om till baddräkt och stod med armpuffar och badtofflor på. Ingen vila med andra ord.
Det är rätt skönt för vi bytte om på rummet och så tar man hissen ner rätt till badet. Hur smidigt som helst!

The Reef
Jag hade inte kameran med mig ner i badet så jag har lånat bilderna från Stena Line. Ni får ta mig på mitt ord när jag säger att det är precis så här mysigt och coolt som det ser ut. Det utlovas ett karibiskt äventyr och nog håller det vad det lovar allt.
Det är toppen med palmer, härlig belysning vågor, det blir oväder med blixtrar och regn. Man kan bada i små grottor och ja, det är karibiskt helt enkelt!
 Vi har åkt vattenrutschkana, en sån där som man sitter på en jättering och i, jag satt och hade Elin i knät. Skoj, men just där tror jag Elin saknade pappa lite som är lite mer blötdjur än mig. I varje fall när det gäller såna saker. Vi har bubblat och badat i bassäng med vågor och så simmade vi ut en sväng och där fanns det en ström och när jag väl kommit i den höll jag inte på att komma ur. Som tur var så fick jag en hjälpande hand Blinkar

Det här stället kommer definitivt få ett besök av hela familjen! Riktigt bra måste jag säga och anpassat även för mindre barn. Allt är så enkelt här. Bara att göra inga problem. I like!

2011-05-153
Det här är ofattbart men mellanmålet efter badet bestod av pannkaksbuffé och även nu när jag sitter och skriver så rinner det i munnen när jag tänker på den här buffén. Vi kommer fram och där är ju såklart pannkakor. Det är inte det jag tänker på det är alla tillbehören. Det var någon chokladkräm, typ nutella, sylt, grädde och glass. Bättre än så blir inte en pannkaksbuffé. Tro mig!

Sedan var det skattjakt och här ovan ser ni Petra förklara för Elin och Alexander hur vi ska göra.
En riktig toppendag och den är inte slut än!
Jag nyper mig fortfarande i armen.. måste ju kolla att allt det här skojiga verkligen händer.

Kramkalas

Inga kommentarer: