fredag 20 maj 2011

Fredag

009
Idag har jag fått både det ena och det andra gjort, skönt!

Jag skyndade mig på eftermiddagen idag för jag ville försöka hämta barnen lite tidigare. Nu blev det inte så mycket tidigare ändå till slut men jag försökte. Elin är lite trött och jag ville hon skulle få komma hem tidigt men men..
Vi spenderade någon timme ute i trädgården innan vi gick in och gjorde middag. Det är så skönt ute just nu. Jag njuter av att bara sitta och titta när trollen leker.
Jag konstaterade att vi behöver både klippa gräs och rensa ogräs i helgen, men idag så tog jag det bara lugnt. Var sak har sin tid.

Nu ska jag sätta mig med barnen och titta på bolibompa och sen tänkte jag hinna med en liten powerwalk innan det blir natta.

Ha en fin kväll!

Kram

5 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Nä visst är det så att det nästan aldrig blir som man tänkte. HOppas du får en finfin kväll. kram Linda

Teresa /TUMADRE sa...

Trots förseningar med tåg osv så kom vi välbehållna hem, även om det var mitt i natten... Men nu har jag tyvärr fått feber, så jag ligger mest hemma och är sjuk.
Hoppas ni gillade resan lika mycket som vi gjorde! :-) Visst var vi lyckligt lottade alla som fick åka med?

emily sa...

åh ja det är så härligt ute dessa dagar! som jag önskar att jag precis som du hade en tomt att springa barfota på :( lägenhet är inte optimalt i detta vädret!

Unknown sa...

Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att vinna en jätte snygg klockring eller en jätte mysig filt till barnet på min blogg så passa på att gå in och anmäla dig:)

Therese sa...

Hi hi här är gräset knappt grönt ännu... Slipper iaf klippa ;-) Fortsatt fin helg <3