onsdag 25 maj 2011

Det slog mig idag!

image
Gustav försöker sig på det här med att le på beställning.. Inte fullt så trovärdigt kanske men han ska ha plus i kanten för att han försöker..


Idag, som en blixt från en klarblå himmel så slog det mig att jag börjar jobba igen om ca 1,5 vecka! D E T känns helt galet måste jag säga..
Jag är ju studieledig nu så jag kan komplettera mina gymnasiebetyg från stenåldern och nästa vecka går jag sista veckan. Vad fort det gick..
Jag gillar att jag nu har kunnat bestämma över min egen tid. Kunnat lämna barnen lite senare om det har behövts och istället pluggat lite på kvällen. Jag är inte arbetsskygg på något vis, snarare tvärtom, men den här friheten är obetalbar.

Varför det känns så konstigt är nog för att jag är ju redan på väg någonstans.. jag hoppas ju att jag kommer in på skolan som jag har sökt till hösten. På fredag ska jag på intervju för utbildningen och kanske får jag då en känsla för hur det går. Hoppas kan man ju.

Samtidig så saknar jag mina arbetskamrater, det är ett gäng härliga människor men ja.. jag har nog gått vidare. Jag har ju varit på samma företag i 11 år så det kanske är dax att förnya mig lite Blinkar Vad vet jag?!

En konstig känsla måste jag säga..

Kramkalas

Follow Mitt liv & Min vikt

3 kommentarer:

Östblomman sa...

Oups va fort det har gått! Helt rätt tänkt det där med förnyelse. Tänk jag då, snart 17 (!) år i samma företag :). Men oj va bra jag trivs!

Vilken fin trädgård ni har! Ska bli så kul att se den på riktigt i helgen!

Kram

Rebecca sa...

Efter graviditeter, föräldraledigheter och sedan studier minns jag hur jag kände inför att börja arbeta igen. Jag läste allt på distans och valde ofta att plugga på nätterna när familjen sov och vara med barnen allt jag kunde på dagarna. Det var en skön frihet att själv kunna styra över sina timmar av arbete, men så gick jag ju in i väggen till slut.
Så efter en tid av arbete kom jag på mig själv med att tycka dessa rutiner var underbara. Men att ha möjligheten att ta barnen lediga från dagis en dag och bara ägna hela dagar åt dom, är frihet och underbart det med.

Kram Rebecca

Villa Carl Larsson sa...

Hahaha vad söt han är :))