lördag 12 februari 2011

Bryta ihop och komma igen.

Ja, det finns liksom inget annat alternativ.
Bara att bryta ihop och komma igen!

Igår var en av dom mindre bra dagarna om jag säger så. Jag är alldeles för trött för att rodda allt här hemma själv. Samtidigt så är ju Johan så sjuk så det är klart att han måste få sova. Inget snack om den saken.
På kvällen igår så önskade jag mig bara en sak och det var att läggningen skulle gå smidigt så att jag bara fick sjunka ner snabbt som attan i soffan och bara vara.
Det blev ju precis tvärtom, förstås ;) Gustav höll på till klockan var efter nio och kvällen slutade för mig sittandes i trappan gråtandes av trötthet.
Så kan det bli ibland.

Idag har det däremot känts lite bättre igen :) Johan har varit lite piggare och varit vaken lite på dagen. Gustav vägrade dessutom sova middag och ligger därför och sussar redan. Idag tog det ungefär 5 min att lägga honom, mycket bättre.

Nu blir det lite mys, soffa och mello.
Inga tårar idag!
Jag har brutit ihop och gått vidare. :)

Ha en fin kväll!

Kram Ingela

Follow Ingela la la

3 kommentarer:

Angelica sa...

Man kan ju inte vara supermamma varje dag, sötaste du! Och jag tycker minsann att du gör ditt bästa varje dag! Lite tårar ibland är nog bra för alla. Det blir lite utrensning på något vis och sen kan man vatra på sitt vanliga sprudlande humör igen!

När jag känner att det blir för mycket, så tittar jag på en feelgood film, filmen behöver absolut inte vara sorglig, sen gråter jag en skvätt med älsklingen och sen skrattar vi lite åt hur banala vi faktiskt är :D Och det fungerar varje gång!

Sov sött och dröm massor utav vackra drömmar! Imorgon är det söndag och tusen nya roligheter som väntar!

Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Popprinsessan sa...

Usch vännen! Jag hoppas att alla mår lite bättre idag också och att du fått tillbaka ännu lite mer energi!

Kram!!

Tinna sa...

Ja, sådär kan man känna ibland! Tänk att föräldrarlivet skulle innebära så mkt trötthet, tur att det ger så mkt också som väger upp det! Tycker du kämpar på bra! :-)