måndag 14 februari 2011

Istället för en blomma!

Jag vill önska alla en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!

Istället för att ge min man en blomma eller något annat litet som affärerna tjänar massor på idag så kommer jag skänka en slant till Bangs insamling till Cancerfonden.

En god vän, Helena startade upp ett projekt som heter Fotografer för livet när hennes pappa insjuknade i cancer. Projektet har en maskot som heter Bang, han är en teddybjörn som Helena adopterade av Thailands motsvarighet till cancerfonden.
Helenas pappa förlorade kampen mot cancern tidigt i går morse, och idag, på alla hjärtans dag, ber hon om hjälp med att sprida den här alla hjärtans dag-bilden.

"Min största önskan just nu är att ingen annan någonsin ska behöva förlora sin pappa, mamma, bror, syster, make, maka eller vän i cancer.
Det kan bli verklighet en dag, men då behöver forskningen hjälp med att kunna komma framåt.

Genom att skicka ett sms till numret på bilden skänker man 50 kr till cancerfonden. Om man lägger till sitt namn efter besegra 4598 så syns det vem du är också.
Vill man skänka mer kan man gå till insamlingens hemsida hos cancerfonden och skänka pengar via sitt betalkort (där kan man även lägga till en bild om man vill).

Har man inte möjlighet att avvara några pengar just nu kan man hjälpa till ändå, genom att sprida alla hjärtans dag-bilden. Skriv om det på facebook, på twitter, i din blogg.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något."

Vill man följa utvecklingen i insamlingen så har jag en liten widjet i sidan där man ser hur mycket pengar som kommer in till insamlingen.

Så vad väntar vi på?
Sprid lite kärlek med hjälp av Bang idag!

Kram Ingela

Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Tack Ingela!

Therese sa...

Vilket fint intiativ, jag har just sms 30 kr till hjärt och lungfonden, vilket också är passande en dag som denna... Hoppas annars ni har det fint i Hospitalet ;-) KRAM <3

Tess sa...

Underbart initiativ!
Massa kramar

Liw sa...

Bra mycket finare tanke än att som du skriver stödja en affär med att köpa blommor eller choklad. Tänk om alla tänkte så.