fredag 11 februari 2011

Status i hospitalet

Vi har döpt om vårt hem till Hospitalet just nu.

Jag börjar bli bättre, jag har lite feber fortfarande upptäckte jag, det oroar mig lite eftersom jag nu har haft det i en vecka.

Gustav är riktigt dålig och sover mest och så har ju naturligtvis Johan oxå blivit sjuk. Jag är riktigt trött på det här om jag ska vara ärlig. Däremot så är jag väldigt tacksam över att jag har hunnit piggna till innan Johan däckade. För det är precis det man gör av den här influensan, man däckar!

Elin min goa lilla tjej är frisk och har i stort sett varit inne i 1,5 vecka men håller humöret uppe ändå... det är inte så lätt.

Idag har jag inte riktigt känt mig på topp. Jag räcker helt enkelt inte till.
Gustav vill inte att jag lämnar honom när han är vaken, ligger och ropar och är ledsen precis hela tiden. Johan har sovit. Elin hon hittar på lite allt möjligt.

Nä, slut med gnället men det här är statusen just nu ;)

Sist men absolut inte minst så vill jag tacka så mycket för era gulliga krya på oss hälsningar! Det betyder otroligt mycket även om inte ni hör av mig särskilt mycket just nu.

Hoppas att ni får en fin fredagskväll!

Kram Ingela, även kallas sköterskan.


Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Men fy sjutton för er sjukstuga! Kan bara tänka mig hur mör du är efter en vecka med feber! Och att sedan måste ta hand om andra i det tillståndet... guldstjärna till dig!

Jag hoppas verkligen att ni piggnar till och får en skön, frisk helg!

Kram och krya på er!

Östblomman sa...

Nu får det väl vara nog! Du var ju lite piggare för någon dag sedan, å sen influensa på det... Stackare, hela familjen! Krya på er alla! Kram

Angelica sa...

Hej hopp Ingela!!!!! eller sjukskñterskn :D Nu ska ni väl vara friska och glada - det är ju lördag!!!! Jag är så lycklig för att våra busbarn nästan aldrig är sjuka, det är nästan konstigt. Men det passar mig perfekt så jag hinner med alla mina projekt, hahaha Det hade ju aldrig fungerat annars!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam och hoppas att du får en lugn och skön helg med dina underbara älsklingar, sötis!

Qicki sa...

Hoppas att ni kryar på er.
Ville bara kolla in lite & säga hej.
Såg att du oxå ska på mamma blogg galan.

Kram