lördag 30 oktober 2010

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Vi har varit en hyfsat pigg familj hela dagen, ända till middagen...

Elin grät och bröt ihop för precis minsta lilla. Sen sa hon att hon hade huvudvärk igen och när jag kände efter så hade även febern kommit tillbaka.. Trist.

Vi har hunnit gjort i ordning en pumpa i varje fall :) Halloween kom lite som en överraskning för mig i år. Jag har inte haft en tanke på det förrän igår på dagen men då var vi ju hemma sjuk heeela dagen.

Igår kväll kom dessutom några barn (hälften var utklädda) och sa
bus eller godis.
Är det inte imorgon sa jag förskräckt
Jo då oxå
Då får jag välja bus sa jag för jag har inget godis..
Det kan man inte välja fick jag till svar!

Var inte det konstigt? ;)

Idag har vi i varje fall haft en massa godis som vi har kunnat ge alla barn som har kommit hit både en och två gånger.. barn är roliga ibland.

Här kommer en bild på årets pumpa.

Nu ska jag mysa lite med familjen

Ha en bra kväll!

Kram Ingela

Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Östblomman sa...

Stackars Elin! Hoppas hon blir bättre. Du, det här är lite läskigt... men jag har precis samma överskrift på mitt inlägg idag!!! Jag såg inte ditt förrän jag publicerat mitt och kollade min blogg. Först tänkte jag ändra, men sen tyckte jag det var lite "kul" ändå. För hur ofta använder man det uttrycket egentligen? Å så tänkte vi på det SAMMA dag. Hm, lite otäckt är det nog allt :). Kram och ha en bra kväll!

Linda sa...

Visst är det allt lite förvirrande med när det ska gås runt och inte, visa säger fredag andra lördag, vi körde iaf på lördag så här har barnen gått runt nu i kväll.

O nej så fel minns du inte, vi bodde ju i Fjärås tidigare men flyttade den 1 juni 100 mil norröver till mina hemtrakter, därav snön:)

Kramkram

Sjabbig men chic sa...

Jo, det var jättekonstigt;) Krya på er nu!

Kramis Lisa

Russin sa...

hej hopp..
vilken fin pumpa ni gjort,.. vi har med en pumpa som brinner på ballkongen och stina tycker den är så mysig..:)

ursäkta mitt sena svar, du frågade om mitt lchf`ande.. och ja nu kör jag på igen, jag mår så mycket bättre utan snabba kolisar.. :) vikten går lite trögt efter min magsjuka.. men nu tror jag jag är på G igen.. har lagt upp ett recept på en super smaskig ugnspannkaka idag.. :)

har du börjat äta lchf du med?

kramisar