torsdag 6 augusti 2009

Se upp för svallvågorna!


Foto: Privat
Här kommer bildbeviset!

Det är inte snyggt, inte graciöst eller stilfullt. JA det är ett kärringdopp men det bjuder jag på ;) Dom här bilderna är tillägnade Pysen. ;)

Jag ska tillägga att det blev mer än ett kärringdopp i dag *skrattar*

Foto: Privat

Vi har hela familjen haft en jätteskön dag på stranden idag.

Gustav tycker inte bara om svarta vinbär, han äter gärna sand oxå.

När han skulle sova middag så passade jag, Elin och Johan på att åka till Kungsbacka och gå en sväng på marknaden som var. Farmor var snäll och var hemma medans Gustav sov.

Vi hittade lite småleksaker till barnen och någon t-shirt. Det vanliga man hittar på marknader med andra ord ;) Fast det var varmt att gå där så när vi kom hem var det bara att sätta barnen i skrindan och packa ner badkläder och handdukar och gå ner till stranden igen, det är tur att det inte är så långt!

Nu ska jag ut och njuta av den härliga kvällen och imorgon väntar nya äventyr ;)

Ha en bra kväll!

Kram

Tack alla för tipsen om vad jag ska göra med vinbären! Tyvärr får jag nog plocka nya... Johan la dom i en råsaftpress av något slag för han behöver dricka c-vitamin tycker han... bara att börja om ;)

Follow Ingela la la

7 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Men du, det där såg skönt ut. Vi har inte så mkt vatten där vi bor tyvärr annars hade jag tagit ett dopp på momangen :)

Kram Josefin

Amanda sa...

Härliga bilder! Idag har det varit riktigt varmt så jag hade inte haft nåt emot ett dopp eller två. Tyvärr kan ju inte lilleman förlja med till stranden så det fick bli hemmadag för oss.

Linda sa...

Vad mysigt, att tillbringa dagarna på sranden låter inte fel.
Så ni har varit på kungsbacka marknad, jobbade i dag så jag midssade den, annars brukar jag försöka gå, alltid hittar man något oavsett om man behöver eller inte:)
Bor ni i Kungsbacka?

Kram

Sjabbig men chic sa...

Åh, vad härligt! jag tycker minsann du ser ut som en riktig sjöjungfru. Har du inte funderat på konstsim? Allvarligt?!

Kram Lisa

Anneli sa...

Härliga sommarbilder! Skönt att värmen är tillbaka.

Livet på Citronodlingen sa...

Haha, du är för go! :o)
Spelar väl ingen roll om det är "kärringdopp" eller svanhopp", huvudsaken är ju att man kommer i på något sätt. Själv står jag och fegar i en timme eller två... tar ett litet steg ut i taget tills jag har vatten upp till magen.. sen står jag där ett tag innan jag samlat tillräckligt med mod för att kasta mig :o)

Anna sa...

Hej kära Ingela!
Vilka härliga bilder!
Tusen tack för Dina ord hos mig - och visst har Du helt rätt! Man måste tillåta sig att njuta av den barnlediga tiden och jag tror också helt och fullt på att jag blir en bättre mamma om jag får möjlighet att ladda batterierna och längta lite emellanåt! Men ändå finns det dåliga samvetet ständigt närvarande.. Och det tror jag att de flesta mammor känner igen, eller hur? :-)
Ha en underbar dag!
Många kramar,
Anna