fredag 7 augusti 2009

Premiärturen :)

Idag var det dax för premiärturen i den lite större båten som är en träsnipa.

Jag är inte så båtvan, eller egentligen är jag kanske det för jag har ju vuxit upp med båt, men då en plasteka. Det känns genast lite annorlunda när man ska balansera omkring på en båt med ruff tycker jag.. Eller så har jag helt enkelt blivit lite harig med åren..

Prämiär var det oxå för Gustav. Han verkade tycka det var mysigt, ville gärna sitta i farfars knä när han körde båten :)


Vi gick med båten till en Ö som heter Lygnskär i Onsala skärgård. Vi hittade ett perfekt ställe att hoppa i land på. Det fanns till och med en liten gräsplätt och en liten sandstrand där våra småttingar kunde bada. Elins kusiner som oxå var med är ju lite äldre och klarar sig bättre på klipporna. Dom var iväg till en 3 m hög klippa och hoppade. DET skulle jag aldrig våga..

Barnen fiskade lite krabbor. Jag såg en kam-manet för första gången och naturligtvis, som alltid när jag badar i havet så kommer det små djur och krafsar på mina fötter... Är det inte krabbor eller sandskäddor så är det nåt annat. Idag var det nåt annat, nämligen tångräkor!! Små räkor som kom och liksom små nafsade på en när man stod i vattnet.

Nu kanske det inte är meningen att man ska stå still så länge på samma ställe... snart börjar det väl växa tång på mig oxå ;) Jag har ju visat mina kärringdopp och dom kan ta lite tid...

Vi åt lunch på ön och sen satt vi oss i båten för en liten tur. Gustav slocknade direkt, det såg så härligt ut :)

Det här var en sån här dag då man tänkte till lite. Jag kom på mig själv flera gånger att tänka på vad bra jag har det. Visst pratar man oftast om det man vill ha eller vill göra, sällan om det man redan har. Idag var en lyckans dag!

Bara att få vara tillsammans och göra roliga saker är en lyx.

Nu är vi hemma hos oss igen och barnen har somnat och tur var väl det för jag vet inte vad dom gick på den sista timmen. Förmodligen var dom övertrötta... Det är mycket intryck för dom med en sån här dag.

Ikväll blir det inget bubbel, det behövs då inte, hos mig gungar det för fullt fortfarande.

Ha en bra kväll!

Kram

Follow Ingela la la

5 kommentarer:

Carolina sa...

Mysigt med båtuflykt - riktigt härliga bilder! kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Åh vilka härliga o riktigt sommriga bilder =)

Anonym sa...

Det är så mysigt när man väl är ute på havet! Speciellt en varm dag som denna!
Ha det gott, vännen!
kram anna

Livet på Citronodlingen sa...

Det låter verkligen som en sån där dag som man drömmer om när det är kallt och det viner om husknuten! Spara minnet av idag på ett säkert ställe så att du kan plocka fram det när rusket kommer! :o)

Popprinsessan sa...

Vilken härlig dag med tid för både mys, bus och eftertanke! Hoppas att du får fler sådana dagar!