onsdag 5 augusti 2009

Bara Elin och jag


Foto:Privat
Foto: Privat

Ytterligare en dag har spenderats i paradiset :)

Det blev så fint väder att vi packade in oss i bilen idag igen, allihopa den här gången för nu har vi bestämt att vi sover kvar eftersom det ska bli fint väder i några dagar. Johan är väl lite bättre, men jag tycker han kan väl ligga här och sova likaväl som hemma..

Medans killarna har sovit idag så har jag och Elin fått lite egen tid tillsammans bara hon och jag. Det är nästan så att man glömmer mellan gångerna hur mysigt det är att kunna ägna HELA sin uppmärksamhet på ett barn i taget. Det är en fantastisk känsla tycker jag. Helt plötsligt räcker man till! Man behöver inte säga vänta, jag ska bara göra ditten och datten med Gustav eller sen och allt sånt tråkigt. Det är ju inge kul att själv behöva säga sånt till sina barn och jag kan tänka mig att det är ännu värre för dom att behöva höra det mest hela tiden..

Såklart är det inte så illa men det märktes väl idag när vi var och badade hur hon sög åt sig uppmärksamheten och det har inte varit några av hennes trotsutbrott eller skrik efter uppmärksamhet. Helmysigt har det varit :)

Det värmer mammahjärtat!

Idag kom det som jag har väntat på...

Jag har badat för första gången den här sommaren! Tyvärr, tyvärr så har jag inget kort, det var ju bara Elin och jag och jag kunde liksom inte med att be någon på stranden att ta kort på eländet ;)

Hoppas ni har haft en fin dag och får en mysig kväll!

Nu ska jag gå ut och sätta mig i det ombyggda hönshuset, nu mer är det ett uterum, en liten plats där det är alldeles tyst och man kan sitta lite i lugn och ro och fundera eller umgås.
Vi ska umgås :)

Kram

Follow Ingela la la

9 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt när man får en liten egen stund med ett av barnen!
Kram Anna

Rebecca sa...

Grattis till årets första dopp!
Det är jätte mysigt att få ge ett ut av barnen all uppmärksamhet i bland och barnen älskar det med.
Vad roligt att vi ses nästa fredag, längtar redan. Och det är kul för Henric med att få en personlighet och ansikte på er underbara kvinnor jag pratat så mycket om.

Massa kramar

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Så mysigt med en riktig Girly dag ;D & wow har du badat alltså!!! Det måste jag säga imponerade denna landkrabban *fniss*

Tusen Tack för att du klurade ut rss tjosan för mig, du är Flink Jente du.

Kramar & njut kvällen

Elin - Ett hus till oss sa...

Så bra med fullt fokus på henne :) Vilken underbar dag och fin bild! Härligt att kunna BADA.

Angelica sa...

Vad mysigt! Och det är superviktigt att dela på barnen ibland. Vi har ju tre, en gosse och två tjejer, men jag och älsklingen delar så mycket vi kan eftersom det är jättenyttigt både för dem och oss! Alla vi behöver rå om varandra på tu man hand ibland!

Kramar

Angelica

Livet på Citronodlingen sa...

Så mysigt!!
Fast ska man tro på att du verkligen har badat?? ;o)

Ingela la la sa...

Pysen: Idag ska jag be Johan ta ett kort :)

malin sa...

Mm, det är mysigt att räcka till för en stund. :)

Lätt att glömma bort att ge dem sån tid. När de blir äldre så påminner de en dock själva.:)

Det är ju bra.

Ha en fin dag i värmen!

Kram Ma

Vero sa...

Det där med egentid med barnen är något som jag är riktigt avundsjuk på. Har aldrig haft den förmånen att kunna ägna mig åt ett barn i taget.
Adina kom, sjukhusvistelse, gravid med simon och 10 månader senare kom han. Blev inte mycket tid där annat än sjuk och sen graviditetströttheten. Sen har de varit två och eftersom jag blev ensamstående väldigt tidigt så har det aldrig blivit någon egen-tid med något av barnen.

Nu finns det möjlighet, men dock är inte barnen så intresserade av att umgås med mamma längre. De är mycket hellre med sina kompisar, men Adina kan jag alltid locka med en shoppingtur till Uppsala om jag har tur.

Men i vår ska hon och jag ta en weekend alltdeles själva och när Simon sen fyller 14 ska jag ta med honom på en sån resa också.

DET ser jag fram emot.

Önskar dig en fin dag i paradiset!