söndag 21 juni 2009

Ute blåser sommarvind....



Så då var det dags för mig ( Johan) att ta över tangenterna för en stund.
Jag är tillfälligt befodrad till "gästbloggare", en ära måste jag tillstå.

Måste säga att jag är väldigt imponerad av Ingelas jobb med bloggen, den är otroligt fin och jag är stolt över henne. Jag glömmer ofta att säga detta och det skall i ärlighetens namn sägas att det h ä n d e r att jag gnäller på henne för att bloggen tar en del tid.

Men nu lovar jag att jag skall bättra mig!

Jag försöker stanna upp då och då och reflektera över hur jag är som person och hur andra uppfattar en, jag tror det är nyttigt.
Det är allt för lätt att slå sig för bröstet och tycka att man är så bra.
Missförstå inte nu, det är inte så att jag varje morgon står och ser Brad Pitt i spegelglaset, men jag brukar skoja och göra rörelsen av att man drar sin pistol som en cowboy och säger:

"Still got it...".

Då känns det genast lite bättre.

Nåväl, så är det åter kväll i det Casa Ingelalala, hör i fjärran hur Elin ropar på pappa men i kväll är det mamsens tur att natta den lilla, hon kommer snart somna bland alla sina gosedjur och snuttar.

Efter en dag i solen på stranden med kusinerna, farmor & farfar, så kommer nog John Blund komma ganska snabbt, även om hon sov en stund i bilen.

Vår stora dröm är ju ett eget hus och allra helst på landet och med havsutsikt (Vi är väldigt anspråkslösa människor..).

Det är lätt att glömma att vi bor väldigt bra trots att det är en hyresrätt, men det är ju drömmen om det egna som hägrar och den drömmen kommer alltid åter när man är i Onsala och det bara är 200m till världens finaste bad.

Men snart, snart säger jag, då skall vi parkera flyttbilen utanför vårt eget hus Ingela, det skall inte dröja....!

Så, nu tackar jag för mig och hoppas att ni inte somnade framför skärmen.

Sist vill jag skriva några rader till dig Ingela, du är bäst, du är min, du är min Plupp....


...where troubles melt like lemondrops
high above the chimney tops
that's where you'll find us
Somewhere over the rainbow....

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad fint du skriver Johan, kul att se dig som gästbloggare! Tänk om jag skulle få Martin att göra samma sak på min blogg men med tanke på att han inte uppdaterat sin egen sedan mars så tror jag det blir svårt ;-)

Eget hus skriver jag också under på, vore riktigt härligt även om jag håller med om att vi bor oerhört bra här i Amhult!

Mia

Inas sa...

Hej Ni!

Får man väl skriva... Vad kul med en gästbloggare. Du skriver bra. Du vet väl om att det är lätt att fastna i bloggandet. Men hoppas att du förstår Ingela att det är roligt och givande. Hoppas verkligen ni får ett eget hus vid havet en dag. Hoppas sötnosen somnar så ni får en stund tillsammans ha en trevlig vecka och ta hand om varandra, njut av livet. sköt om er.../Ina

Hemmalycka sa...

Men vilken rolig idé Ingela. Tänk att din make kan skriva oxå och det var ju otroligt gulligt till dig dessutom. Det kan han väl få göra oftare tycker jag.
Hoppas ni får det hus ni drömmer om och glöm inte att vara rädda om varandra.
Kram Åsa

Wojtan sa...

Hej

Vad kul med en gästbloggare och att det dessutom är din man!
Vete katten om jag skulle våga låta Raffa skriva i min, han är en åsiktsmaskin utav dess like.
Hoppas ni hittar ert hus snart!

Wojtan

Ullis/Leva på landet sa...

Kul med gästbloggare. Inte somnade man av det inlägget. Jättebra skrivet. Hoppas verkligen att ni hittar ert hus snart. Är ju så härligt att ha nära till bad. Vi ser dock inte havet men en härlig sjö och det njuter vi av.

Ha en bra vecka!
Ullis

CharmKatti sa...

Bra skrivet Johan!
Inga trötta ögon här inte, eller jo lite efter helgens partajjande. Och som svar till till dig Ingela, så tror jag inte att jag är 20 igen, jag har aldrig blivit äldre:-)

♥ Fyra årstider sa...

Du johan du är en bra gästbloggare..och vad snällt du skriver om Ingela..blir alldles varm.
Kram Lotta