måndag 22 juni 2009

Så här skulle man kunnat ha det en dag..


Klicka på bilden så blir den större


Foto: Privat
.. inte mig emot.
Jag är inte bitter jag inte..
Igår var jag ju som bekant hemma med lillkillen som var sjuk.
Här ovan kommer lite mer bilder från Johans och Elins dag i Onsala när dom la i båten, doppade tårna och tog premiärturen med lillbåten.
Elin var såå nöjd när hon kom hem igår och babblade på om allt möjligt. Man blir varm i hjärtat när man hör henne berätta med sån inlevelse och glädje.
Det var oxå en av anledningarna till att Johan fick gästblogga igår, min dag var lite enformig... Den innehöll gråt, försök till att få i Gustav mat, mer gråt, en promenad och då var han äntligen lite halvnöjd. Sen började vi om från början igen...
Jag läste något som Johan skrev att det var så lätt att slå sig för bröstet och tycka att man var bra?? Det här måste väl ändå vara en MANgrej? Jag tycker ju tvärtom, att det jag gör inte duger något till ... Snarare så att jag får slå mig lite på bröstet för att peppa mig själv ;) Vad tror ni? Är det en MANgrej?
Idag hoppas jag på en betydligt mysigare dag med mina barn :) Bara Gustav är lite piggare så.. Jag tror att det kan vara tänder på g, fast jag skyller på tänderna mest hela tiden när det är nåt så det är ju inte säkert ;) Han borde ha mer tänder enligt mina diagnoser om jag säger så *skrattar*
Johan köpte en cykelstol till Gustav igår så jag måste köpa en hjälm och sen kan vi ut och cykla hela familjen! Det ser jag fram emot.
Ha en bra dag!
Kram

13 kommentarer:

paula sa...

usch det är inte roligt när barnen är sjuka
ha det bra
kramiz

Anonym sa...

Hoppas han piggnar till nu lillkillen.
Kram kram

CharmKatti sa...

Usch ja, det är inte kul när man plötsligt får en sån dag som du hade igår, när man egentligen tänkt sig nåt helt annat. Men som du säger, när man väl fått landa i dom nya planerna så brukar det ändå kännas rätt okej.
Jag är så less på å jobba nu att jag funderar allvarligt på att låta barnen vara lite sjuka i veckan:-)

malin sa...

Mysig midsommar ni haft,tårtan ser kanon ut.

Liiite synd om dej var det ju i går. Men båttiderna har ju just börjat.;)
Vilket urgulligt och kärleksfullt inlägg din gubbe gjort till/om dej.Fint.

Kram Ma

Therese sa...

Tack snälla rara du för dina kloka ord inne hos mig, de gör sorgen lite lättare att bära... Men rackarns så saknad han är vå fyrbente vän, tur vi har lilla Bus att ödsla kärlek och omsorg på. Önskar dig en fin dag och hoppas sjuklingen kryat på sig! KRAM

Livet på Citronodlingen sa...

Det ser inte otrevligt ut alls, jag kan tänka mig att hänga med nästa gång ;o)
Hoppas lillkillen mår bättre idag!

Hem och Lycka sa...

Stackars Gustav, hoppas han snart mår bättre.. Nu när det blir bättre väder vore det ju skönt att alla får vara friska.

Nej, jag håller med dig, inte är det lätt med självförtroende, självkänsla och allt det där inte. Tror att männen generellt sett är bättre på det där än oss tjejer och kunna slå sig själva för bröstet men fråga mig inte varför :-D Vi är nog lite mer försiktiga. Om jag nånsin kommer få tillbaka mitt självförtroende känns tveksamt men det är ju en helt annan historia ;-)

kram Mia

mammagladh sa...

Hoppas du får njuta med barnen idag och att Gustav är piggare!

http://mammagladh.blogg.se

Marie//Tekla Maräng sa...

Läste just Johans gästbloggning hos dig. Vad fint han skrev och lite extra bara till dig så HÄRLIGT.
Skrattade gott när jag läst din kommentar hos mig. Tänkte hur vi ligger där på rygg och sprattlar med ben och armar när vi har ätit för mycket. Det vore en syn de.
Kram Marie:)

Ullis/Leva på landet sa...

Underbara bilder. Det var ju jätte synd att du inte kunde vara med. Är ju inte kul att behöva vara hemma med sjuka barn.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Popprinsessan sa...

Osis att både du och G är/varit krassliga! Men det verkar som om det varit en fin midsommar för er!

Hoppas att denna dagen också varit bra! Annars får väl maken hoppa in och göra ännu ett kärleksfullt inlägg ;-)

Och, jo, jag tror faktiskt att det är manligt att säga att man är bra på saker :-D Eller så är många av de manliga könet åtminstone bättre på att ta till sig komplimanger än många tjejer.

Sjabbig men chic sa...

Men det är ju helt fantastiskt Ingela och bra skriver han också. Hur i hela friden gick det där till och en ära var det för honom och gulligt om dig och helt otroligt. Hälsa Johan att jag är stolt fast jag inte känner honom och att för att få Uffe att skriva eller ens läsa min blogg så skulle jag nog behöva stå med en laddad pistol och trycka upp den i tinningen på honom och väsa: Skriv för fan! Skriv att det är en ära, annars skjuter jag!

Kram Lisa

Wojtan sa...

Hej

Det är nog ytterst manligt att känna sig så nöjd för minsta lilla. Sen är det nog så också att vi kvinnor inte ska gnälla på männen för att de gör det. Vi borde bara bli bättre på att vara likadana själva, för fakta är att vi ÄR FANTASTISKA!

Kram på dig