tisdag 12 maj 2009

Unga vackra damer på party

Då var "tantpartyt" i hamn ;)

Jag ska berätta för er att det var minsann inga tanter på det här partyt *skrattar* Unga vackra damer och två herrar. Herrarna var väl inte riktigt med av fri vilja och jag kan väl erkänna att dom bidrog inte så mycket till partystämmningen..

Det är ju Tupperware jag pratar om =) Jag har sagt det förr och jag säger det igen...

Vad mycket fantastiska burkar och grejer som jag innan jag fick upp ögonen för inte hade en aning om att dom fanns eller att jag såklart behöver!

Jag beställde inte så mycket, bara en såssnipa som håller värmen till svärmor och glas med lock som man kan ha sugrör i som är spillfria. Perfekt till sommaren, på utflykt, i båten eller bara för att skydda sig mot getingar och annat småkryp!

Sen fick jag finfina grejer för att jag var värdinna ;) Dom visar jag när jag får hem dom.

Nu kommer flera i min bekantskapskrets ha partyn här framöver så då kan jag ju köpa en grej åt gången. Det blir lite för mycket pengar på en gång för mig annars. Sen är det ju inte sista gången jag har plastparty ;)

Nu kanske ni undrar hur det gick på min blind date..

Det gick bra!

Louise var en trevlig tjej, och det var jättekul att få ses IRL.

Tyvärr kändes det inte som om jag hann prata så mycket med nån, inte heller med Lousie, men det blir kanske fler gånger ;)

Här har ni Sofia, Ingela och Louise, dom sitter och klämmer på en FridgeSmart 3,6 l

Jag borde nog snart få provision från Tupperware ;)

Nu är det dax att göra lite hushållssysslor... diskmaskinen vilar fortfarande ;)

Vill du vara med och fira 10 000 besökare med mig? Jag lottar ut väggordet Carpe Diem här

Ha en bra dag!

11 kommentarer:

Jenny sa...

Tack Ingela för en välplanerad demo med glada trevliga gäster!

Louise sa...

Nej inte är vi tanter inte ;-)

Jag ser ut som jag druckit något helt annat än te & päroncider på bilden. Hemsk. Jag SÅ otroligt icke fotogenique att det är tragiskt...finns en anledning att ajg aldrig är på bild i min blogg ;-)

Tack för träffen & klart vi ses igen!

Villa Carl Larsson sa...

Tupperware partyn är riktigt trevliga. Man får träffas och umgås, fika och så kan man ju hitta många fina burkar också. Det är ju inget skit direkt utan kvalité. Jag älskar Tupperware!! Har en mängd burkar. Och ostkupan med "kondensnät" kan jag varmt rekomendera. Super!!

Det är ju inga billiga burkar så det är ju lagom att få gå på många partyn och köpa nån burk i taget :)

Jag ska efter sommaren ha ljusparty. Det är också riktigt trevligt och mysigt. Luktar mycket gott! Har du varit på nåt ljusparty med Partylite förut? Kan jag också rekomendera.

Kram Josefin

hemma hos lilla mej sa...

Partyn är trevliga man träffas pratar,fikar och skrattar och brukar ha det allmänt trevligt.Sedan kanske man hittar någon trevlig burk som man beställer.Det verkade som ni hade det mysigt.Bara det är ju halva nöjet.Ha en skön tisdag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Livet på Citronodlingen sa...

Ja, visst är det helt otroligt så många bra grejjer det finns som man inte hade en aning om att man behövde :o)

Therese sa...

hi, hi provision borde du som sagt få ;-) synd bara att byttorna är lite hm... fula... tänk om de kunde vara lite snyggare... Kram!

malin sa...

Hi hi, ja det var ju ett plastparty nästan för tonåringar. Det såg jag ju.Fett bra!!!;)

Trevligt verkade det vara och ja det ÄR ju bra grejor. Blev lite avis på de däringa glasen med lock till båten! Vill ha! Fast vi haaar ju ingen båt ännu. Men men.:)

Ha en bra dag.

Kram Ma

Carolas vardag sa...

Detta var den TREVLIGASTE blogg jag läst på länge:)TUPPERWARE jag älskar det:)kankse för att jag själv säljer;)och är Team ledare för en grupp Förstår din stolt het av att ha en Tupperware demo:)Jag åter kommer och ser vad du tok för Tackgåva ,,eller jag kan ana vad du tog:)Kram och ha en fortsatt trevligt dag

Hemmalycka sa...

Låter som ett lyckat tant-partaj hahaha. Det är ju alltid kul att träffas oavsett vad det är för något. Tycker dock Tupperware är lite dyra, men bra grejer.
Kram Åsa

frida sa...

Vad mysigt ni hade det, & jag håller med om att TW är bra grejer. Smarta & håller länge.
Ha en mysig kväll med de dina..
Kramar<3

Mjuka sa...

Var också på ett tupperware förra veckan,. Superfina grejer ju!!
Handlade lite till ungarnas utflyktsryggsäckar
kram Malin