tisdag 19 maj 2009

Jag blir rätt så trött på mig själv ibland


Jag är glad att jag gick iväg och gjorde kort igår kväll.

Det var nämligen ingen av mina kompisar som kunde gå igår men det gör ju egentligen inte så mycket... Jag är ändå så koncentrerad på vad jag gör så jag hinner inte prata så mycket, för en gång skull ska jag väl tillägga ;)

Här ovan har ni gårdagens kort. Tanken var att jag skulle göra lite mindre kort den här gången, som till en blomma eller vinflaska eller så.. Jag vet inte riktigt vart den tanken tog vägen på vägen. Fast jag är nöjd ändå =)

VV *suck* Fast egentligen så ska jag väl inte sucka, det är ju ingen annan än jag som stoppar i mig mat och annat ätbart... Jag hade gått upp massor.... + 2 kg.

Jag blir rätt trött på mig själv kan jag ju erkänna..

Fast nu ska jag inte deppa för det utan nu tar jag nya tag (igen)

Bara ca 18 kg kvar att gå ner!

Jag är envis och ska vinna den här kampen mot kilorna men främst kanske mot mitt psyke ;)

Idag har jag båda barnen hemma och mannen ska ut och äta ikväll med kompisar. Vilket betyder lite olika saker... Jag ska komma på lite aktiviteter där jag absolut inte behöver använda min rygg något särdeles. Sist men inte minst så kommer jag kunna blogga hela kvällen om jag vill *ler*

Tack och åter tack för alla kommentarer! Dom värmer. Jättekul att så många faktiskt tar sig tid och lämnar en liten hälsning. Man blir lycklig helt enkelt!

Vill du vara med och fira 10 000 besökare med mig? Jag lottar ut väggordet Carpe Diem här

Kram

8 kommentarer:

Miafia sa...

Vilka fina kort, bra jobbat!

Ibland är det bara jäkligt svårt att få det att funka, att ha pli på sig själv.
Inget depp nu, det är bara att ta nya friska tag. Du kommer att fixa det Ingela och det får väl ta den tid det tar.

Tycker absolut du ska delta i tjejmilen, det är en riktigt kul stämmning. Heja dig!
Kram
/Marie

Therese sa...

Du kommer igen!!! Tror stenhårt på dig, lite mindre kalas å så skadu se att det går åt rätt håll ;-) *ler* Väldigt vackra kort, du är så pysslig och duktig! Kram kram

Angelica sa...

Men åh vad du är duktig! Det hade kanske varit något för mig så mitt pysselbeteende kunde dämpas lite ;D

Tycker faktiskt att du varit duktigare än mig, du vågade ialla fall väga dig *skrattar*!!! Jag väntar nog en vecka innan vågen åker fram igen!

Ha en underbar dag söta du!

Kramar

Angelica

Louise sa...

Vad jobbigt med ryggontet. Det är ju så svårt att göra något åt. man vill ju inte sluta leva liksom. Jag har själv väldigt ont i ländryggen periodvis, ischias, och det är inte alls kul :-(
Jag är rätt aktiv & gillar inte alls att behöva låta bli att vara det...

Så många kalas som det varit sista tiden så kanske inte viktuppgången var helt förvånande men ta nu nya tag! 2 kg går du ner på en vecka igen, pepp pepp pepp.

Korten är urfina. Du har talang!

Kram

Mamma Russin sa...

hej gumman....
jag ändrade om kommentar sättet till ett popup fönster.. då funkar det för dig iaf.. :) BRA... :)

men gumman du har säkert vätska i kroppen eller så.. då kommer det ju ett plus.. samma för mig.. ge inte upp nu bara du är ju så duktig ju.. nästa vecka är det pluset borta och mer därtill ska du se.. :) pepp pepp pepp-.....

hoppas du får en toppen dag.. såg föresten att plantagen säljer pallkragar, för 400 kr för 2 stycken.. lite dyrt kanske, men nya och fina var det iaf..:)

KRAM

Popprinsessan sa...

Vilka fina kort!

Ja, det här med vikten är en kamp. Idag är jag inte alls sugen på att äta något nyttigt. Ställde mig på vågen idag (efter en hemskt onyttig helg) och det var same same. Skönt iaf. Men har som sagt ingen motivation för tillfället.

Tors-sön ska vi på weekendresa och då blir det svårt att äta bra. När frukostbuffén dukas upp är det svårt att ta en macka med skinka och lite grönsaker och lite äggvita.. Men i huvudet vet jag ju eg att jag inte kan äta för mycket vid varje måltid under hela helgen.. Varför ska det vara så svårt? ;-)

Vicky sa...

Åh, vilka fina kort! Du kan börja ta upp beställningar :)

Bernike sa...

Kämpa på gumman med kilona. Du får ge dig själv belöningar efter vissa mål i form av bio, ledig kväll, skumbad, örhängen, etc.

Håller på dig och inspireras. Hakar nog på snart. <3