tisdag 14 april 2009


Körsbärsblomma

Jag sitter här hemma och väntar på att Johan ska komma hem från doktorn.. Han blir i stort sett bara sämre, nu har det gått ner i luftrören och han håller på att tappa rösten :( Jag önskar att jag kunde vara en sån där söt liten förstående fru som tar hand om honom men jag orkar inte.. Jag har fullt sjå att ta hand om barnen och mig själv.. Han har det inte lätt, det är lite synd om honom faktiskt..

Dessutom så har jag fått besked att Gustav kommer inte att få plats på samma dagis som Elin *suck*. Det känns inte alls bra.. Jag har lagt mig med en klump i magen varje kväll den här helgen. Det är ju så här för dom flesta i Göteborgstrakten.. men det känns inte så roligt just nu. Dessutom kommer det i förlängningen göra så att Elin oxå kommer byta till ett dagis närmare oss sär hon sedan kommer att gå i skolan. Dom ska ju ändå dit i slutändan så då är det bättre att flytta dit så fort som möjligt och så slipper Gustav byta 3 gånger. Nu kommer han få plats på ett ställe som jag absolut inte vill :( Varför vet jag inte.. Fånigt egentligen, får jag har ju ingen aning.. Det blir säkert jättebra i slutändan men det var ändå ett tungt besked just nu!

Det här inlägget blev inte så uppmuntrande... Det har nog snart gått över, hoppas jag =)

Vill du vara med och tävla om ett trädgårdsset med en sekatör, trädgårdhandske och blivande tomater så går du in här

Kram

10 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Vad tråkigt med dagiset, klart man vill att de ska gå på samma dagis dels för tryggheten för det minsta barnet men oxå för att det blir ju enklare med hämtning o lämning. Samma problematik finns i stockholm. Hoppas det löser sig eller iaf att du blir nöjd med dagiset ni fått. Ni verkar trots allt haft e mysig påskhelg trots att gubben är sjuk :-).
Nu har jag gjort utmaningen om du vill läsa.
Kram Åsa

segsliten sa...

Tråkigt med dagiset, hoppas att det löser sig på något sätt. Hoppas att Johan blir bättre, och att han förstår att du har fullt upp med barnen.
Kram ☺

Louise sa...

Stackars Johan! Men jag förstår dig, jag har sällan heller ork eller lust att "mamma" Mats när han är sjuk, nu är han det iofs ytterst sällan tack och lov för han blir så hiiiimla sjuk när han är sjuk ;-) en annan lever vidare som vanligt så länge man inte har över 39.0 liksom...

Mycket trist detta med dagiset. Så fick vi när Eric skulle börja dagis med, han fick först inte Ebbas dagis men efter ett par samtal med placeringsansvarige samt rektorn på Ebbas dagis så fixade det sig mirakulöst..det brukar göra dte när jag ringer...en fin blandning av att vara "sträng" mot dem & samtidigt stryka lite medhårs bruka funka för mig. Fick även in Ebba på det sättet på ett helt omöjligt dagis (enligt vad dom sa först) när hon skulle börja. Jag har verkligen lärt mig att det ofta hjälper att ligga i lite (inte bara när det gäller dagis) så lova att du provar det! Det är galet att han kanske skall behöva byta 2 gånger, tom 1 gång kan vara jobbigt nog.

Kram!

K-L sa...

Usch, det är alltid jättejobbigt det där med dagis, eller det har det alltid varit för oss i alla fall. Jag hoppas att du blir nöjd ändå i slutändan och att maken piggar på sig.

Kram

Livet på Citronodlingen sa...

Det var ju inte så kul, varken för barnens skull eller rent praktiskt.. Jag hoppas att det går att lösa!

Hem och Lycka sa...

Ingen rolig dag förstår jag, både för Johan (stackarn) och det där med dagiset. Hoppas att det blir bra i slutändan i alla fall även om det känns tungt just nu.

kram

Miafia sa...

Himla bra gjort att stå emot att ta mer. Du har bra pli och är kanonduktig tycker jag! :-)

Trist med fortsatt dålig make, men bra att han gått till läkaren. Det ska väl ge med sig fort kan man hoppas. Du är en söt och go och förstående fru till din man. Han är oxå säkert förstående och man nog att ta hand om sig själv.

Önskar att dagissituationen blir så bra den kan bli!
Peppkramar från mig till dig!

Jessica sa...

Hoppas det löser sig med dagis, det kanske är ett riktigt toppenställe ni fått!

Minns att det där var lite ångest för oss också, usch!

Ha en riktigt skön vecka, och hoppas maken snart kryar på sig igen!

Kram
Jessica

Mamma Russin sa...

hej gumman..♥

fyy så tråkigt med dagiset... hoppas det löser sig till det bästa.. kan kanske elin byta med då? så ni får barnen på samma ställe iaf..
hälsa krya på sig till gubben din ..:) och grattis till finalplatserna.. hihi.. jag är också vidare.. så jäkla kul!!!

KRAM

♥ Fyra årstider sa...

Vad tråkigt att de inte får samma förskola..hoppas att det löser sig.
Kram Lotta