tisdag 17 februari 2009

Jag vann!


Jag vann barnbokstävlinggen hos Permanent Formsvacka, det kunde ju inte komma lägligare nu med alla födelsedagar.. Inte för att jag tror att den hinner fram så precis i tid, men ändå.. Vad jag har förstått mellan raderna så ska man inte lite för mycket på Italienska posten. Jag kan ju ha fel =) Hur kul som helst att vinna en tävling!

Jag ska passa på att tipsa er om en gala som planeras för fullt. Klicka på bilden så kommer ni till Duracellmamman som håller i trådarn tillsammans med Sessan och Prinsessan och Wojtan. Där kommer ni att få svara på några frågor som underlättar planerandet för dom! Skulle vara roligt att träffas =) Den kommer att hållas i eller omkring Göteborg!


Vill du vara med och tävla om ett armband från Lica-Creative? Det kan du göra här

Kram

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Grattis, vad roligt!

kram

segsliten sa...

Skickar boken så fort jag kan, men till lillpojkens födelsedag hinner den nog inte fram. Den kanske får ligga till sig ett år,den passar nog bättre när han blir lite äldre.
Kram ☺

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Detta bli jätte kul & jag hoppas vi ses ;D

Kramar om

segsliten sa...

Nej, jag tog inte alls illa vid mig. Jag hade inte fattat det så alls, var inte orolig! Det var bara det att lillpojken fyller om tre dagar och jag hinner nog inte till posten förrän imorgonbitti. Jag är ju hemma med sjuk storklimp. Jag hade inte ens tänkt på Elin. Jag har ju bara pojkar. Boken är nog jätterolig för henne.
Kram ☺
Ps. Tack än en gång för awarden! Den värmde!

Therese sa...

Så kul att fru Fortuna har hittat hem till dig! Och dina små torde bli så glada över vinsten :-)

Trevligt med sammankomster, det är ju så attans synd bara att man bor låååååååångt upp i norr så fort det är något trevligt på G :-( Men då har man ju era fina bloggar som man kan få följa det mesta via som tur är!

Hoppas din dag fortsätter minst lika bra som den börjat!

Kramar i massor

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad kul att boken vanns av dig, GRATTIS!
Kram:)

Mamma Linda sa...

Grattis till vinsten :-)
Jag har inte hunnit skicka bilen än...och frågan är om jag hinner denna vecka överhuvudtaget :-( Många på jobbet som är sjuka så vi får jobba dubbla skift, vi som är friska. Så fort jag bara kan kommer den, jag hör av mig när den är skickad så du vet.

Kram Linda

Evas sida sa...

Hej och grattis till vinsten. Ha en bra vecka/Eva