onsdag 28 januari 2009

Idag blir det en långpromenad..


..efter lunch. Då ska jag gå ut och få lite luft. Det känns som att jag skulle behöva det efter alla dessa dagar inne. Förutom lilla shoppingtrippen igår så har vi ju varit inne mest hela tiden. Nu har vi inte på något sätt en sån här blå himmel ute, det är mer ett önsketänkande... Nej här är grått som vanligt. Snön har jag gett upp för länge sen, den brukar komma i mars här.. när man längtar efter våren som mest. Märkligt.


Jag ska gå förbi Elins dagis och hämta upp henne och sen ska vi gå till öppna förskolan och äta mellis där, det längtar lilltjejen efter.. Då behöver hon inte vara på dagis så länge idag heller, det är ju trots allt första dagen på ett tag nu.

Jag ska packa lite idag oxå... Ni vet ju att jag är inte så förtjust i att packa. Nu ska jag bryta den trenden =) Jag har tänkt om. Om jag packar lite varje dag så blir det kanske inte så jobbigt! Hoppas det fungerar...

Ha en bra dag!


Vill du vara med och tävla om en smultrontvål från Björk & Berries? Det kan du vara här

Kram

8 kommentarer:

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Vad skönt att barnen är friska & VAD HÄRLIGT med promenad!! Jag skall nog ut lite senare också.

Ja usch, denna migrän är INTE rolig.
Jag är ju van vid mycket huvudvärk som följd av min fibromyalgi.... Men detta som startade vi mens nu för fem månader sedan är något helt annat, för INGET vill ju hjälpa liksom :(

Men men, jag skall testa akut tabletten senare!!

Ha en strålande dag söta!!

Vicky sa...

Vad bra att ni är friska nu när ni ska iväg om ett par dagar!

Ja, jag njuter verkligen av att kunna ta det lugnt en dag som idag. Kommer mycket väl ihåg när mina barn var som dina i ålder och båda var hemma - då var det verkligen katastrof att inte vara på topp. Nu kan jag beklaga mig över att jag måste upp tidigt och göra iordning dem och skjutsa dem till skola o dagis - fast jag vet att det är ingenting i jämförelse!

En riktigt bra dag till er! Roliga planer för tjejen. Och håll er framförallt friska nu :)

♥ Fyra årstider sa...

Jag är på förskolan nu..vi har varit ute en lång stund.Härligt
Kram Lotta

Från A till O med Jenny sa...

Hoppas ni mår bättre nu och att ni får en trevlig resa
Kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad härligt att ni är friska! Jag känner mej också rätt okej igen. Så jag tar nog och följer ditt exempel med en promenad.

KRAM från Eva cloudberrie

segsliten sa...

Du har något inne hos mig....igen! Att packa lite i taget brukar funka för mig. Det enda är väl att man går runt och har det i huvudet dag ut och dag in tills det är dax att åka.
Kram ☺

Villa Carl Larsson sa...

Vad skönt det lät med en lång promenad. Jag ska försöka komma mig iväg på yogan ikväll annars blir det nog en promenad för mig med.

Kram

Tant Janet sa...

Vad skönt med en promenad. Själv har jag inte gått sen förra helgen, inte bra.
Ha en bra kväll!