måndag 22 oktober 2012

Ibland spelar det ingen roll..

017

Elin när vi var på Mallorca för ett litet tag sedan (känns btw som en evighet sedan).

I morse när vi skulle promenera bort till skolan jag och Elin så började det igen.. Varje morgon en tid har varit lite av en kamp. Det är nog en kombination av att vi båda har varit trötta samt att jag kan bli väldigt irriterad när jag blir stressad. Hur som så börjar det redan hemma med tjat och gnat och hot och löften. Jag ni vet.. värsta scenariot. I morse ville hon inte gå till skolan och bönade och bad att vi skulle vara hemma. Hjärtat brister ju på mig samtidigt som jag blir stressad och irriterad '*suck* Bra start på dagen. Känns sådär kan jag väl säga.

Idag slutade vi tidigt i skolan och jag skyndade mig och tänkte att nu blir hon glad när jag kommer och hämtar henne tidigt. Vad tror ni jag möts av? Jo, just det.. stora TÅRAR och gnäll, “Hur kan du komma så tidigt?” Jag ger upp!!

Ikväll ska jag ägna mig åt att dricka te och plugga.

Kramkalas

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

förlåt men jag började skatta, för detta är väl så himla typiskt. man ska vara så himla snäll och duktig och hämta tidigt och så möts man bara av ändå mer gråt för att man kommer tidigt... Ibland blir inget man gör bra :(
Svar: Lycka till du också. Vad skönt när man vet några till som ska op:as, då kan man kika in till varandra och finna lite styrka sen kanske. Kram fina

Popprinsessan sa...

L hade en period på dagis när hon alltid blev sur/ledsen när jag kom. Hur kul är det när man stressat som en gnu för att hämta? Så jag sa att om hon istället frågade lite trevligt om hon fick leka lite till så kanske det gick, men absolut inte om hon blev sur sp fort hon såg mig. Det hjälpte faktisk.
Lycka till imorgon :-)
Kran