tisdag 1 maj 2012

1:a maj

2012-05-01
Vi har spenderat första dagen i maj på Stättareds 4H gård. Idag var det dessutom stättaredsdagen och det var en massa aktiviteter på gården. Vi har åkt häst och vagn, provat bågskytte och tittat på en massa söta djur. Det fanns både lamm, killingar och kaninungar nu, det är de små djuren som går hem hos barnen. Söta som socker!

2012-05-011
Innan vi åkte hem så såg vi en show av Sjörövarmange och Katta pirat, mycket sång och rörelse. Elin ville sitta längst fram så hon lämnade oss och satt själv. Det var uppskattat och även vi vuxna fick vara med och bjuda på lite skratt Blinkar

Vädret har varit fantastiskt och jag påminns än en gång varför jag älskar denna tiden på året. Vi har haft en toppendag och fått varit tillsammans hela familjen och bara varit. M Y S!

Kramkalas

3 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Låter som en toppendag! Här har det också varit en bra dag med hääärlig sol! I like :-)
Hoppas att du har en skön kväll,
kram!

Sanna sa...

SV: Det var så det stod i mejlet vi fick att det upplevdes som fusk, men jag tycker det var så tragiskt att det skulle bli så mycket tråkigheter kring det hela när det ger besked om att man får delta trots att man har barn under den aktuella åldern och sedan ändrar sig mitt i så hälften av alla som deltar får backa ur.

Tycker det kunde vara klara och tydliga med reglerna ifrån början och säga nej direkt i stället för att det skulle bli på det här viset.

Kram Sanna

SjörövarMange sa...

Vilken fin blogg, bra skrivit och fina bilder!
Kul att ni gillade vår föreställning!
Hälsa dottern från oss!

Mvh

SjörövarMange & Katta Pirat!