söndag 1 januari 2012

Året som gått

När jag tänker tillbaka på 2011 så är det en hel del oönskade incidenter som har skett i min närhet. Jag tänker att 2012 är året där det vänder. Med rätt inställning så måste det ju bli så. Eller hur?

När jag däremot tittar igenom 2011 på bloggen så inser jag ju att en massa roliga saker hände med! Ibland är det helt enkelt lätt att glömma bort att det är bra. När jag tittar tillbaka på alla bilderna så känner jag mig lyckligt lottad. Så mycket roligt vi har gjort. Då inser jag att bloggen, så som jag vill ha den, har gjort vad den ska. Den är främst till för mig och för att kunna fokusera på allt det bra som händer.

Förra året i januari så åkte Elin skridskor för första gången. Det skedde dessutom på Onsalafjorden som var islagd då. Det är lite skillnad mot för i år..
Barnen började på sin nuvarande förskola i januari. Vi flyttade ju till Kungsbacka i mitten av december 2010 och har bott här i ett år nu! Tiden går fort.


I maj hände en massa roliga grejer. Det var Mammablogg gala, där jag träffade en del av alla härliga bloggmammor. Några hade jag träffat innan och andra var det första gången jag träffade. Det allra bästa i maj var ändå Bloggbussen. Att jag och Elin vann en plats och fick åka runt med ett riktigt härligt gäng på äventyr i Danmark var toppen. Det pratat jag och Elin om än. Klicka på länken om du vill läsa om äventyret.

Att jag sedan gick och vann hela alltihop var ju galet och helt overkligt! Jag vann en veckas semester för hela familjen i Danmark och en Ipad 2. Gissa om jag var stolt? Sveriges bästa barnsligt skoj bloggare...

Min absoluta favoritbild förra året är den här tagen i Varberg. Vi fick ett ryck en dag och åkte iväg på en dagstur. Det blev bara så där perfekt som man alltid önskar men det sällan blir. En toppendag och ett minne för en lång tid framåt ♥

Midsommar spenderades till min stora förtjusning i Gävletrakten med goda vänner, god mat och ett väldigt trevligt dygn. Elin grät en skvätt i bilen när vi åkte därifrån. Hon är lika sentimental som mig när det kommer till avsked.


Vår första semestervecka spenderades på Gotland i en stuga vi hyrt av vänner. Här är vi bland Raukarna :) Vi åkte runt en hel del och utforskade, roligt.


Därefter så bar det av på min vinnarresa till Danmark. Hela familjen på en massa äventyr. Vi har absolut hittat några smultronställen som vi gärna vill tillbaka till. Klicka på länken för att komma till inläggen om resan.

Här är Elin på båten på väg hem från vår resa. Det värmer i magen bara av att se det fina blå havet och vädret. Som sagt.. minnen för livet har vi fått.


I höstas började jag plugga. Det var ett stort steg för mig att ta tjänstledigt och börja en utbildning. Jag är 37 år och har alltid tyckt att det har varit försent. Det är det inte kan jag berätta. Mitt råd om någon går i samma tankar är att kör på. Plugga är fantastiskt. Det är lyxigt att få gå till skolan och läsa tycker jag. Visst, jobbigt ibland men det roliga väger upp, varje gång :)

Det har varit mycket Danmark i bloggen i år. Det är kanske inte så konstigt ;) Jag längtar faktiskt dit igen och vi tittar på lite olika lösningar. Vi får helt enkelt se vad 2012 bjuder på.

Det känns kul att ha summerat året lite, att ha något att titta tillbaka på.

2012 känns spännande, varför vet jag inte riktigt men redan nu vet jag en del riktigt bra saker som ska hända. Saker som man kommer att komma ihåg :)

Kramkalas

1 kommentar:

Fnulan sa...

ÅH var du på mammabloggalan? Missade vi varandra =) Och bloggbussen!!! AVUNDSJUK!!!!