onsdag 11 maj 2011

Jag är så tacksam!

001002
Mitt förra inlägg var jobbigt att skriva och jag vet inte hur jag ska kunna svara er som har lämnat kommentar, här eller på FB. Jag har även fått ett par mail. Jag har inte svarat på något av det än. Jag bara gråter, både av alla känslorna och av tacksamhet till Er. Ni är helt enkelt bäst!

Jag har så mycket att vara glad för just nu. Det mesta går helt enkelt min väg!
Idag fick jag besked om att jag har gått vidare till en intervju angående utbildningen jag har sökt till hösten. Den informationen kändes välbehövlig just nu. Nu är det bara hoppas att jag kommer in sen efter intervjun Blinkar

Idag ringde även Stena Line och stämde av inför resan med bloggbussen. Jag kan ju inte annat än att längta till det. Det ska bli en upplevelse, ett äventyr!

Framförallt så är jag tacksam över mina barn och min man. Min plats i världen är med dom.
Så med allt detta roliga som jag har runt omkring mig så blev det konstigt med alla känslorna i samband med doktorsbesöket idag. Minst sagt förvirrande. Fast visst finns det där i bakhuvudet, och kanske är det när man känner sig som tryggast  det kommer. Vad vet jag. Jag har gråtit och skrattat om vartannat idag. Det har tagit på krafterna och nu är jag trött Blinkar

Återigen TACK alla!

Kramkalas

7 kommentarer:

Sara Thaison sa...

Hej Ingela. Ditt förra inlägg förstår jag att det tog tid att skriva. Jag hade ingen aning om att du fått en diagnos eller om ditt viktproblem. Det finns så många människor och lika många åsikter. Det viktigaste är att du listar ut vad som är viktigt för dig. Den dagen jag slutade lägga energin på vad andra tycker och tänker om mig sedan dess mår jag så mycket bättre. Jag har mina nära vänner och familj och det räcker för mig.

Fokusera nu på familj, Interjuv och bloggbussen.

Kram Sara

Carolina sa...

Vilket hotell hamnar du på? :-) kram!

Morsan sa...

Förstår att det är blandade känslor, och det är som du skriver, när man känner sig trygg så vågar man också släppa på allting.
Du har det bra och är trygg, det är väl underbart!
Du är underbar, glöm aldrig det.

Ha det så underbart på resan, men jag antar att vi hörs igen innan dess. :O)

Carolina sa...

Jag vet inte vem jag ska bo med, hon jag pratade med pratade om Scandic Europa - men får väl se exakt sen när mailet kommer. :-)

Östblomman sa...

Fina du! Många tankar till dig!

Kram

Anonym sa...

Du är den bästaste av alla Ingelor :-)
Pussar och kramr i massor till dig!!!!
Kan ni inte ta en tripp upp till stockholm i sommar?

Ingela la la sa...

TACK, ni har skrivit så mycket fint att jag har fortfarande lite svårt att läsa det utan att det kommer en tår.

Det betyder jättemycket även om jag vet att det är det JAG tycker som är det viktiga. Ibland rinner det över när det kommer en kommentar efter en annan.

Det känns otroligt skönt att ha fått sådant stöd av Er här i bloggen, på FB och i mail. Fantastiskt!

Jag önskar att jag kunde krama om er allihopa och tacka men det blir ju svårt så det får bli såhär i stället. TACK

Ps: jag har lämnat den här kommentaren i andra inlägget oxå så att ingen missar den.