tisdag 10 maj 2011

Fotografering

005
Godmorgon!
Idag när jag skickade iväg barnen till dagis skulle jag försöka ta ett kort, Gustav vill inte och gör miner på alla kort. Det är fotografering på förskolan idag. Barnen ser faktiskt ut ungefär som vanligt, skillnaden är väl att jag har gjort mig till och strukit Gustavs skjorta Blinkar
Varje morgon som vi vaknar nu så ropar Elin: “mamma, var är det för dag?”
“Tisdag” svarade jag.
Sen hör jag hur hon ligger och räknar dagarna högt och så skriker hon från sitt rum: “nu är det inte många dagar kvar till Danmark”
Hon är så söt och hon ser verkligen fram emot att få åka med bara mig. Jag är så glad att vi kom med bloggbussen. Jag vet att vi som åker är i final och tävlar om att bli Sveriges bästa barnsligt skoj bloggare, men för mig känns det verkligen som att jag redan har vunnit. Resan tillsammans med Elin var ju mitt 1:a pris!
Idag är det tisdag och tvättmaskinen går för fullt, skolböckerna ligger uppradade och stirrar på mig och jag ska snart sätta full fart med pluggandet.
Det tar inte många minuter innan man är tillbaka i vardagen efter ett galadygn med lyx Blinkar
Ha en fin dag!
Kramkalas

3 kommentarer:

Morsan sa...

Åh, ni kommer att få det underbart och jag skall hålla tummarna för att du blir barnsligaste bloggaren. Hihi... kanske du skulle tagit med badmössan och haft den på hela resan. *asg*

Stor kram,

Helena sa...

:D

Rebecca sa...

Lätt, utan att tveka en sekund, är jag minst lika glad över ditt köp som du...haha. Som jag skrev, en grym kamer gör vem som helst lycklig, oavsett vems kamera det är.

Kram