torsdag 5 maj 2011

bloggeri bloggera


Här är ett gäng glada tjejer på mammagalan 2009 :)
Jag är klar med min galaklänning sedan en tid tillbaka men jag är inte nöjd, jobbigt, tufft läge och inte så mycket att göra något åt.
Jag satt och kikade på bilder från galan som var 2009 och konstaterade att vi var ju skitsnygga, haha. Det här är verkligen ett härligt gäng tjejer som jag har lärt känna genom bloggen. Vilken lyx! I år tillkommer det några stycken till "vårt" gäng, dels mina två bästa kompisar och så kommer Wojtan med redan på fredagen. Hur kul som helst. Och så får vi ju inte glömma dom ca 170 st andra som oxå kommer på galan *asg*
Jag är så glad att mina "vanliga" kompisar oxå har börjat blogga och ska gå med. Så mycket roligare när man vet vad den andra pratar om. Att jag dessutom ska dela rum med Veronica som jag har "känt" via bloggen i ett par år nu och äntligen kommer att få träffa på riktigt känns helt overkligt. Jag har inte heller hunnit reflektera över det så mycket, det har varit så mycket annat ett tag. Jag måste erkänna att det här med att försöka fokusera på att plugga när det är både gala och bloggbuss i antågande är inte helt lätt och jag kan inte säga att jag gör det speciellt bra heller ;)
Nu ser jag mest fram emot att få åka iväg imorgon och få träffa världens bästa gäng!
Födelsedagen igår flöt på ganska stillsamt. Tack för alla grattishälsningar! Det lustiga är att både på Twitter och på FB så har okända människor skivit små hälsningar som gör en glad. Min mamma ringde igår, men inte för att gratta för att fråga något annat, så jag fick lite fint påminna att jag fyllde år. Hon trodde det var idag?! Öh... var hon inte med när jag föddes? Min ena syster har jag inte hört ett ljud av.. Tur man har skaffat sig en familj till, en som man har valt ;)
Nä, nu åter till dagens uppgifter :)
Ha en bra dag!
Kram
Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Morsan sa...

Halloj Stumpan!
Ja, det ska bli så kul att träffas, det känns ju faktiskt som om vi "känner" varandra redan, även om vi inte träffats. Hihi.

Jag är supernöjd med min lånade klänning och jag hoppas att mina fötter orkar med hela kvällen. *asg*

Jag sticker imorgon och så ses vi snart.

/V

Therese sa...

Ett försenat grattis å ha nu det toppen på galan <3 Kram

Östblomman sa...

Ses imorgon! Ska bli sååå kul! Tur att vi andra kommer ihåg din födelsedag ;). Kram kram

Jenniien sa...

Jättefina=) hoppas på att få se bilder från årets gala sen!=)